Ali Atay rahatsızlığını açıkladı: Televizyon tüketiyor insanı

Ali Atay rahatsızlığını açıkladı: Televizyon tüketiyor insanı

Oyuncu ve yönetmen Ali Atay yaşadığı rahatsızlığı Şişli'de düzenlenen bir etkinlikte açıkladı. Bir süredir ekranlarda görünmeyen ünlü isim 'dağılma sendromu' yaşadığını belirtti. Televizyona ara vermesinin sebebini yaşadığı sendroma bağlayan Atay, "Yani 7-24 setteydim, benim bir hayatım ve çocuklarım var, eşim ve ailem var. Onlara hiç zaman ayıramadım, televizyon gerçek yorucu ve tüketiyor insanı" şeklinde konuştu.

Leyla ile Mecnun'un Mecnun'u, Ölümlü Dünya filminin yönetmeni Ali Atay geçtiğimiz gün, Şişli Belediyesi ile Film Yönetmenleri Derneği’nin ortak projesi ‘Şişli’de Film Perdede, Yönetmen Sahnede’ etkinliğinde sinema seyircisi ile bir araya gelerek söyleşi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Burada rahatsızlığını ilk kez açıklayan ünlü oyuncu, kariyeri ve aile hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

165298920-1ab299.jpg

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, oyunculuk ve yönetmenliği bir arada yürütmediğini bir dönem oyunculuk bir dönem yönetmenlik yaptığını ancak şu an ikisini birleştirmeye çalıştığı bir dönem olduğundan bahseden Ali Atay, "Bir senaryo yazdım onu ekibimle çekip oynamayı planlıyorum. Hepsinin rahatlıkları ve zorlukları var. Hepsi bambaşka şeyler yani oynarken sadece kendinden sorumlusun, çekerken ise herkesten sorumlusun. Oynarken tek başına sorumluluk sana ait olduğu için onun ayrı zorlukları var" diye konuştu.

'DAĞILMA SENDROMU OLUYOR'

Televizyon ekranlarına ara vermesinin sebebini ise yaşadığı dağılma sendromuna bağlayan Ali Atay, ekrana iş yapmanın insanı tükettiğini belirterek: "Yalan söylemeyeyim, televizyonda çalışmak zor iş, en son bir tane dizi çektik. Yani 7-24 setteydim, benim bir hayatım ve çocuklarım var, eşim ve ailem var. Onlara hiç zaman ayıramadım, televizyon gerçekten yorucu ve tüketiyor insanı. 150 dakika televizyona bir haftada iş yetiştirmek çok zor. Tükenmişlik sendromu yüzde 100 var. Yani olmaz mı?" ifadelerini kullandı.

adasd.jpg

"Yani düşünsenize sürekli settesiniz, yüzünüzde makyaj, saçında bir şey var ve sürekli bir karakteri canlandırıyorsun" diyen oyuncu, şöyle devam etti:

"Altı gün boyunca bir gün tatilin var, darmadağın olursun. Dağılma sendromu oluyor yani. Ben bir gün çocuklarımı görmeyeyim özlüyorum. Zor iş. Bunu ayarlayamıyorlar sendikalar elinden geleni yapıyor, reklamcılar diğer taraftan bastırıyor. Televizyon çok karışık bence 150 dakikalar olacak iş değil. İnsan hududunu aşan şeyler. Ben o yüzden ekrandan uzak durmaya çalışıyorum fakat çok da geri çeviremeyeceğim bir rol olursa yaparım"

ssdf.jpg

'SEYİRCİDEN ÇOK DAYAK YEMİŞTİM'

Ali Atay, beş yıl önce vizyona giren Ölümlü Dünya filmiyle ilgili ise ilginç bir itirafta bulunup “Ölümlü Dünya’yı da ilk çektiğimde seyirciden çok dayak yemiştim. Çok yeni bir komedi olduğu için sonra izleyerek alıştılar. Şimdi senaryosunu yazdığım bu dizi için de öyle bir şey gelebilir başıma” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN