Altın Kelebek'te 100'üncü yıl coşkusu

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Törende geceye sunucu Cem Davran'ın Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla yaptığı konuşma damga vururken, ardından ünlü rapçi Norm Ender'in sözü ve bestesi kendisine ait olan ‘Parla’ isimli marşı seslendirdi.

49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, dün akşam Zorlu PSM'de gerçekleşti. Sunuculuğunu Çağla Şıkel ile Cem Davran’ın yaptığı törende; İrem Derici, Norm Ender, Nükhet Duru, Semicenk ve Samira Efendi sahne aldı. Ünlü sanatçılar, geceye özel hazırladıkları şovlarla hem salondakilere hem de ekran başındakilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Parla'yı bu proje için gönüllü olarak birleşen Atatürkçü Sesler Korosu ile beraber seslendiren Norm Ender, 100. Yıl coşkusu ile Altın Kelebek gecesine damga vurdu.

'KARDEŞLİĞİMİZ YENİ NESİLLERE ÖRNEK OLSUN'

Norm Ender, "Gururlu gözyaşları, güzel sözler, bana verilen en özel ödül oldu. Cumhuriyetimizi hep birlikte kutladık. Cumhuriyetimiz için marş yapmış arkadaşlarıma teşekkür ederim. İçinde bulunduğum gururu tarif etmem imkansız. Cumhuriyeti sahiplenme biçimimiz, kardeşliğimiz, birliğimiz yeni nesillere örnek olsun" sözleriyle duygularını dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN