Anne olmak için geri sayıma geçen Aslı Enver'den müjdeli haber! Hayranlarını sevindiren gelişme

Anne olmak için geri sayıma geçen Aslı Enver'den müjdeli haber! Hayranlarını sevindiren gelişme

Kasım ayında sürpriz bir şekilde işinsanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren Aslı Enver'den gelen müjdeli haber hayranlarını sevindirdi.

12 Kasım’da sürpriz bir şekilde işinsanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Aslı Enver'den gelen müjdeli haber hayranlarını sevince boğdu.

Murat Boz, Kerem Tunçeri ve Önder Öztarhan'ın ardından iş insanı Berkin Gökbudak ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Aslı Enver, işinsanı Berkin Gökbudak ile olan ilişkisi hakkında "ilişkim iyi gidiyor, süper" açıklamasını yaptıktan kısa süre sonra sürpriz bir şekilde Gökbudak ile dünyaevine girerek herkesi şaşırtmıştı.

38 yaşındaki Aslı Enver'in nikah masasına oturduktan bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendiği öne sürülmüştü. Ayrıca ünlü oyuncunun hamile olduğu için hızlı bir şekilde evlilik kararı aldığı da iddia edilmişti.

Aslı Enver kimdir? Aslı Enver kaç yaşında?

TAZMİNAT ÖDEYECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Hamile olduğunu öğrenen ünlü oyuncunun, sağlığını riske atmamak için "Benim Adım Farah" adlı dizinin kadrosundan ayrıldığı öne sürülmüştü. Söz konusu diziden bölüm başına 150 bin dolar alacağı iddia edilen Aslı Enver'in projeden çekildiği için 15 bin dolar (280 Bin TL) tazminat ödeyeceği ileri sürülmüştü.

'İlişkim iyi gidiyor' demişti! Aslı Enver herkesi ters köşe yaptı: Bunu kimse beklemiyordu! Herkes şaştı kaldı

BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Bir süredir hamilelik heyecanı yaşayarak anne olmak için geri sayıma geçen ünlü oyuncunun dünyaya gelmesi beklenen bebeğinin cinsiyeti belli oldu. 38 yaşındaki başarılı oyuncunun kız bebeği olacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun bebeğine ne isim vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

aslienver1.jpg

"YENİ BİR DÖNEM, ÇOK KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla sohbet eden Aslı Enver, hamileliğiyle ilgili sorulara "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" şeklinde yanıt vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN