Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın babası Sabri Doğan kimdir?

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın babası Sabri Doğan kimdir?

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın çocukları Hamza Arda'nın eğitimi için 70 bin lira anaokulu için de 20 bin lira harcama yapacak olmalarının ortaya çıkmasının ardından "Ne var bunda?" açıklaması tepki çekti. Yaşananların ardından "Aslıhan Doğan Turan'ın babası Sabri Doğan kimdir?" sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Aslıhan Doğan Turan ve babası Sabri Doğan, magazin dünyasını takip eden kişiler tarafından araştırılan isimler arasında yer alıyor. Aslıhan Doğan Turan ile Arda Turan çiftinin oğulları Hamza Arda'nın eğitimi için 70 bin lira, anaokulu için ise 20 bin lira vereceklerinin öğrenilmesinin ardından Aslıhan Doğan kimdir? sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Aslıhan Doğan'ın yanı sıra babası da araştırılan isimlerden biri oldu.

Peki, Aslıhan Doğan Turan ve babası Sabri Doğan kimdir? İşte, o isimler hakkında detaylı bilgiler

SABRİ DOĞAN KİMDİR?

Sabri Doğan, ünlü bir tekstilci... Doğan işleri bozulunca 2000 yılında Dedeman Otel'in 11. katından atlayarak intihara teşebbüs etmişti.

Davaları nedeniyle yurt dışına çıkış yasağı olan iş adamı yasağı delince tutuklanmıştı. Vergi borcu nedeniyle hakkında konulan yasağa rağmen yurtdışına çıkmak isteyince yakalanıp cezaevine gönderilen Sabri Doğan, geçtiğimiz yıllarda tahliye edilmişti.

ASLIHAN DOĞAN TURAN KİMDİR?

Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. İş insanı Sabri Doğan'ın kızı olan Aslıhan Doğan, Arda Turan ile olan birlikteliği ile uzun bir süre konuşulan isim olmuştur.

11 Mart 2018'de Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan ile dünya evine girdi. Beykoz Çubuklu'da yapılan nikah törenine çiftin ailelerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katılmıştı. Sade bir törenle dünya evine giren Arda Turan'ın nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.

2. Sayfa programının haberine göre; Aslıhan Doğan Turan, servet değerindeki harcamaları kabul etti ve "Ne var bunda" dedi. İşte Doğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Bir okulla ön görüşme yapacağım doğru. Her anne-babanın olduğu gibi güzel bir eğitim vermek istiyoruz çocuğumuza. Zaten ben dile de çok önem veriyorum. Okulla henüz görüşmedim ama o harcamalar bir şey değil zaten. Bunlar neden haber oluyor anlamadım. Ne var bunda! Hamza sadece İngilizce değil Fransızca ve Arapça da öğrenecek.

 19-09/18/aslihan-dogan.jpg

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN