Arda Turan'ın karısından şaşırtan itiraf! 4 yıllık evliydi

Arda Turan'ın karısından şaşırtan itiraf! 4 yıllık evliydi

Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'dan şaşırtan bir itiraf geldi. Katıldığı bir programda özel hayatında dair samimi itiraflarda bulunan Doğan, bakın kocası Arda Turan için ne dedi?

2018 yılında Arda Turan ile nikah masasına oturan Aslıhan Doğan, eşi için şaşırtan açıklamalarda bulundu. 2 çocukları olan çift gözlerden uzak evliliklerini sürdürürken, özel hayatları da merak konusu oldu. Doğan, katıldığı bir programda Arda Turan için şaşırtan bir yorumda bulundu.

aslihan.jpg

ASLIHAN DOĞAN'DAN ARDA TURAN İTİRAFI

Evliliğinde hiç tutkuyu kaybetmediklerini belirten Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan'a hala çok aşık olduğunu da sözlerine ekledi. Doğan bununla da yetinmedi şaşırtan itiraflarda da bulundu.

ardaturan.jpg

ARDA TURAN'DAN MI KORKUYOR?

Ev hallerinden de bahseden Aslıhan Doğan, "Arda ismimle seslenirse ‘Eyvah’ derim!" diyerek herkesi şaşırttı. Kimileri Doğan'ın eşi Arda Turan'dan korktuğunu yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN