Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, final mi yaptı, bitiyor mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, final mi yaptı, bitiyor mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman gelecek sorusu pek çok izleyicinin ortak sorusu oldu. 9 Aralık Kanal D yayınlarını izleyen vatandaşlar bu akşam Arka Sokaklar neden yok diye soruyor. İki haftadır ekranlara gelmeyen dizi, Şevket Çoruh'un ayrılmasının ardından reytinglerde düşmeye başladı. Bu kapsamda Arka Sokaklar'ın finale yapıp yapmayacağı düşüncesi de kulislerde dönmeye başladı. Arka Sokaklar bu akşam yayında mı, değil mi? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman çıkacak dizi bitecek mi? Soruları pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Arka Sokak var mı yok mu soruları haftalardır her cuma sık sık soruluyor. Araya girdiğini açıkladıktan sonra ortaya çıkan bazı kamera arkası bilgiler, "Arka Sokaklar final yapacak mı?" Peki Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman gelecek? Soruları merak edilmeye başlandı. İşte detaylar…

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar yeni bölümü önümüzdeki haftalarda yayınlanacak. Sokaklar yeni bölüm tarihi açıklandığında haberimizde olacak.

ARKA SOKAKLAR BU HAFTA YOK MU?

Cuma akşamı ekrana gelen Arka Sokaklar bu hafta cuma yeni bölümüyle ekranlarda olmayacak. 9 Aralık 2022 tarihinde Örümcek Adam 3 filmi Kanal D'de Arka Sokaklar'ın yerine yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR NEDEN YOK?

Geçtiğimiz hafta Kanal D'den yapılan açıklamaya göre dizi de sağlık molası verildi. Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle yayınlara belli bir süreliğine ara verildi.

ARKAK SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

638. bölümde Arka Sokaklar'ın ekibi başarılı bir operasyonla Kadem'i cezaevine gönderiyor!

Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmiştir ama Kadem'in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya ile bağları olan örgütün üyeleri Abdul ve Julia yeni oluşumların içindedir. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapıyor. Açık krizindeki Mete, Tahir için zor bir seçimle karşı karşıyadır. Uğur, annesi ve ağabeyinin katilinin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Ayşe şiddet gören ablasına yardım etmek ister ama bu Ayşe'nin başına büyük bela açar.

KANAL D YAYIN AKIŞI

07:00 Küçük Ağa

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Hicran

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Aşk ve Umut

17:00 Hicran

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Örümcek Adam 3

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN