Arka Sokaklar dizisinden dikkat çeken bölüm! İzleyiciler tarafından takdir gördü... Başrol isim konuştu

Arka Sokaklar dizisinden dikkat çeken bölüm! İzleyiciler tarafından takdir gördü... Başrol isim konuştu

Kanal D'nin reyting rekorları kıran ve ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yeni bölüm dikkat çekti! İzleyiciler tarafından büyük takdir gören hareket! Başrol isim konuştu...

Her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelen "Arka Sokaklar" dizisi, senaryosunun yanı sıra toplumsal konularda da farkındalık yaratma çabasıyla bu hafta organ bağışının önemine vurgu yapacak.

ARKA SOKAKLAR'DA 'ORGAN BAĞIŞI' VURGUSU

65423b3e4e3fe109bc0df64b.webp

Zafer Ergin'in canlandırdığı Rıza Baba karakteri, "Organ bağışı hayat kurtarır." sözüyle organ bağışının toplum için ne kadar kritik bir konu olduğunu anlatacak. Dizi ekibi, bu sayede izleyicilerin bilinçlenmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

'RIZA BABA'DAN YAPIM EKİBİNE TEŞEKKÜR

diziden-1.webp

Organ bağışının dizi ve filmlerde işlenmesi, bağışlanan organın bir kişiye hayat verme potansiyelini vurgulamak açısından büyük bir öneme sahiptir. Zafer Ergin, organ bağışı konusunda dikkat çekmek amacıyla senaristlere, yapımcılara ve diğer oyunculara teşekkürlerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN