Arka Sokaklar dizisinin güzel oyuncusunun kısmeti açıldı! Televizyona bomba gibi dönüyor...

Arka Sokaklar dizisinin güzel oyuncusunun kısmeti açıldı! Televizyona bomba gibi dönüyor...

Arka Sokaklar dizisinin güzel Bahar'ı iki dizi ile el sıkıştı. Arka Sokaklar dizisinde Bahar' hayat veren Merve Oflaz'ın önümüzdeki sezon iki yapımla anlaşması hayranlarını sevindirdi.

Türk televizyonlarının uzun soluklu dizileri arasında olan Arka Sokaklar dizisinin güzel oyuncusunun tam anlamı ile kısmeti açıldı. Arka Sokaklar dizisinde Bahar karakterine hayat veren Merve Oflaz iki dizi ile anlaştı.

MERVE OFLAZ HEM ZENGİN KIZ HEM DE DISNEY PLUS PLATFORMU İLE ANLAŞTI

Arka Sokaklar dizisinin güzel Baharı iki dizi ile birden anlaştı. Güzel oyuncu Merve Oflaz hem Zengin Kız dizisinde hem de Disney Plus platformunda bir yapımla el sıkıştı. Merve Oflaz'ın iki yapım ile anlaşması oyuncunun hayranlarını sevindirdi.

merve-oflaz.jpg

MERVE OFLAZ SURVİVOR'IN KADIN ŞAMPİYONUYDU

Arka Sokaklar dizisinde oynayan Merve Oflaz aynı zamanda TV 8'de yayınlanan Survivor yarışmasına da katılmıştı. Merve Oflaz Survivor'da da büyük bir başarı elde ederek Survivor'un kadın şampiyonu olmuştu.

merve-oflaz-1-002.jpg

Merve Oflaz Disney Plus için çekilecek olan Numen'de rol alacak. Merve Oflaz'a Numen'de Halit Ergenç, Melis Sezen ve Songül Öden'de eşlik edecek. Özer Feyzioğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Numen'in konusu ise bir adamın yaptığı buluş ve o buluştan sonra değişen yaşamı anlatılıyor.

merve.jpg

MERVE OFLAZ FOX TV DİZİSİ İÇİNDE ANLAŞTI

Merve Oflaz Fox TV için çekilecek olan Zengin Kız dizisinde de rol alacak. Zengin Kız'da Merve Ofkaz, Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Hazal Filiz Küçükköse gibi isimler ile çalışacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN