Arka Sokaklar efsanesi 18'inci sezonuyla kendi gününde geri dönüyor

Arka Sokaklar efsanesi 18'inci sezonuyla kendi gününde geri dönüyor

Kanal D'nin en uzun soluklu televizyon dizisi ünvanına sahip olan Arka Sokaklar 18'inci sezonu ile damga vurmaya geliyor. Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun paylaştığı kendi gününde kendi saatinde kendi kanalında izleyicilerin karşısında olacak.

Türk televizyon tarihine damga vuran ekrana ilk olarak 2006 yılında çıkan Arka Sokaklar 18'inci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı Arka Sokaklar, yeni sezona kadrosuna kattığı dört yeni isimle başlıyor. Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı ve Sinem Reyhan Kıroğlu, dizinin 18’inci sezonunda kendi gününde kendi saatinde izleyici karşısına çıkıyor.

YENİ SEZONA DÖRT YENİ KARAKTER

Mustafa Üstündağ 'Sado', Hasan Denizyaran 'Komiser Kadir', Cansu Fırıncı 'Komiser Ünal', Sinem Reyhan Kıroğlu ise 'Komiser Yardımcısı Birce' karakteriyle ekrana geliyor.

OYUNCU KADROSU

Çok izlenen Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda; Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonda Kanal D’de.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN