Arka Sokaklar'dan Ben Bu Cihana Sığmazam'a sürpriz transfer

Arka Sokaklar'dan Ben Bu Cihana Sığmazam'a sürpriz transfer

ATV'nin ilgiyle izlenen dizileri arasında yer alan "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın oyuncu kadrosuna Mustafa Üstündağ dahil oldu. Son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol alan Üstündağ'ın yeni dizisinde hangi role hayat vereceği merak ediliyor.

Salı günleri ATV ekranlarında yayınlanan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi ikinci sezonda da tüm heyecanıyla devam ediyor. Yönetmen Mustafa Şevki Doğan’ın imza attığı diziden Ozan Akbaba’nın ayrılmasıyla birlikte yeni bir isim kadroya dahil oldu.

3. sezonda da devam etmesi için planlanan diziye Mustafa Üstündağ katılıyor.

f.jpg

Son olarak 'Arka Sokaklar' dizisinde seyirciyle buluşan Mustafa Üstündağ 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinde sürpriz bir role hayat verecek.

Öte yandan Üstündağ’ın Tuvana Türkay‘la başrolünü paylaştığı 'Emanet' filmi 8 Mart’ta gösterime girecek. Ali İlhan’ın yönettiği, Haluk Özenç’in yazdığı filmde usta oyuncu Turgay Tanülkü ve Gürgen Öz de rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN