Arka Sokaklar’ın Gamze’si kendini İslam’a adamıştı! Son paylaşımı kahretti

Arka Sokaklar’ın Gamze’si kendini İslam’a adamıştı! Son paylaşımı kahretti

Arka Sokaklar dizisi ile tanınan Gamze Özçelik’in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım görenleri şaşkına çevirdi. Radikal bir karar alarak İslamiyet’e yönelen Özçelik’in son paylaşımı herkesi kahretti. İşte sosyal medyanın gündemine oturan o paylaşım…

Gamze Özçelik, Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile tüm Türkiye tarafından tanınmıştı. Diziden ayrıldıktan kısa bir süre sonra radikal bir karar alarak hayatını değiştiren Özçelik, kendini İslam’a adamıştı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Özçelik, bu kez de son paylaşımı ile yürekleri dağladı. Kahreden o paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Gamze Özçelik, kendini İslam’a adadıktan sonra Umuda Koşanlar Derneği adı altında bir yardımlaşma derneği kurdu. Bu dernek aracılığı ile özellikle de Afrika’da yardıma muhtaç olan çocuklara el uzatan Gamze Özçelik, o çocuklarla sık sık paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

O PAYLAŞIM YÜREKLERİ DAĞLADI

Son olarak Tanzanyalı küçük bir çocukla fotoğrafını paylaşan Özçelik, görenleri hüzne boğdu. Umuda Koşanlar Derneği ile Tanzanya’ya giden ve orada yardım çalışmaları yürüten eski oyuncu, o esnada denk geldiği küçük bir çocukla fotoğraflar çekindi.

gamze.jpg

Özçelik, resmi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, "Öyle ihtiyacın vardı ki çocuk; içten bir kucaklamaya, başının okşanmasına, sevilmeye… Öyle ihtiyacım vardı ki çocuk; tertemiz bir kalbe, saflığa, teslimiyete..” açıklamasını yazdı.

gamze2.jpg

Özçelik’in bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

gamze5.jpg

Eski oyuncunun paylaşımlarının altına "O kucaklamayı ömrünün sonuna kadar unutmayacak", "Öyle ihtiyacımız vardı ki senin gibi güzel, merhametli bir kalbe..." gibi yorumlar yapıldı.

gamze3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN