Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ının eşi bakın kimmiş? Meğer Çocuklar Duymasın setinde tanışmışlar! Görenler şaştı kaldı...

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ının eşi bakın kimmiş? Meğer Çocuklar Duymasın setinde tanışmışlar! Görenler şaştı kaldı...

Ekranların vazgeçilmez dizisi haline gelen Arka Sokaklar 2006 yıllından beri ekranlarda fırtınalar estiriyor. Dizinin fenomenleşen karakterlerinden biri olan Hüsnü Çoban'a hayat veren Özgür Ozan'ın eşi de oldukça tanıdık bir isimmiş.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Hüsnü Çoban'a hayat veren Özgür Ozan özel hayatıyla dikkatleri çekti.

coban.jpg

İlk olarak Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Selami karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Özgür Ozan'ın eşi de kendisi gibi tanıdık bir isim.

Özel hayatı ile gündemde pek yer almayan Özgür Ozan'ın eşi de sanat camiasından. 2005 yılında Neslihan Uğur ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, daha önce eşiyle tanışma hikayesini de anlatmış.

cobamf.jpg

ÇOCUKLAR DUYMASIN SETİNDE TANIŞMIŞLAR

Neslihan Uğur ve Özgür Ozan'ın Çocuklar Duymasın setindeki arkadaşlığı, kısa sürede aşka dönüşmüş. Ünlü çift 2005 yılında dünyaevine girmiş. İkilinin 'Deniz' adını verdikleri bir oğulları var.

husnug.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN