Arka Sokakların Mesut Komiser'inden manidar veda! Bakın diziden nasıl ayrıldı?

Arka Sokakların Mesut Komiser'inden manidar veda! Bakın diziden nasıl ayrıldı?

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarları esti. Ekranlara geldiği günden beri dizide Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh'dan duygulandıran veda paylaşımı geldi. İşte o veda yazısı

Türkiye'de 17 yıldır Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakteri Şevket Çoruh diziden ayrılacağına dair bir veda paylaşımı yaptı. Duygusal bir paylaşım yapan Çoruk, "Uzaktan görenler MESUT Sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim hayatım" sözleri akıllara manidar sorular getirdi. İşte paylaşım.

3480076-810x458.jpg

MESUT KOMİSER'DEN VEDA PAYLAŞIMI

Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un ayrılacağı iddia edilsede yapım tarafından yalanlanmıştı. Ama gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Şevket Çoruh paylaşımı ile diziye veda edeceğini açıkladı.

2518041-810x458.jpg

AYRILIK NEDENİ ŞAŞIRTTI

Usta oyuncu, 16 sezon boyunca ve tam 632 bölüm rol aldığı Arka Sokaklar dizisine duygusal bir yazı ile veda duyurusu yaptı. Çoruh'un, artık hem tiyatro hem de sinemaya yoğunluk vermek için diziden ayrıldığı iddia edildi.

İşte Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a veda yazısı

“16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım.

Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.

“Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim hayatım…”

Şevket Çoruh”

Arka Sokaklar dizisi 15. ve 16. sezon finallerinde üst üste gelen ayrılıklarla sarsıldı.

Geçen yıl Yüsra Geyik, Merve Oflaz ile Onur Bay diziye veda ettiler. Ardından bu sezon Yiğitcan Ergin ile Ela Yörüklü’nün diziden ayrıldığına şahit olan Arka Sokaklar hayranları bu gelişmeye çok üzüldü. Şimdi ise Şevket Çoruh’un ayrılık kararı ile ilgili iddianın doğru olduğu ortaya çıktı.

17. sezonu için hazırlanan Arka Sokaklar dizisine yeni isimlerin katıldığı da geçtiğimiz hafta Kanal D tarafından duyurulmuştu. Bu yeni isimler; Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu da rollerine devam edecek. Arka Sokaklar’ın 17. sezonunun yakında Kanal D ekranında başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN