Arka Sokaklar'ın yayın tarihi belli oldu: 18. sezon başlıyor

Arka Sokaklar'ın yayın tarihi belli oldu: 18. sezon başlıyor

Fenomen dizi Arka Sokaklar 17 yıldır izleyiciyle buluşuyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar on sekizinci sezonuyla 1 Eylül'den itibaren cuma akşamları Kanal D'de ekranlara gelecek.

Türker İnanoğlu’un sağlık sorunları sebebiyle ara verilen Kanal D'nin 17 yıldır izleyiciyle buluşturduğu Arka Sokaklar dizisi, 1 Eylül'den itibaren cuma akşamları ekranlara gelecek.

Yayın hayatına 31 Temmuz 2006 tarihinde başlayan Arka Sokaklar bugüne kadar 638 bölüm yayınlandı. On yedinci sezonuna 14 Ekim 2022 tarihinde başlayan dizi, 18 Kasım'dan itibaren zorunlu ara verdi. Dizi, 2022/2023 sezonunda altı bölümde 20+ABC1 kategorisinde 3,02 reyting ortalamasına ulaştı.

İlk 18 sezonu Erler Film imzası taşıyan Arka Sokaklar'ın yeni sezonda yapımcılığını D Media üstleniyor. Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz oturuyor. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu kadrodaki yerini korurken on sekizinci sezonda Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Sinem Reyhan Kıroğlu, Perihan Ünlücan ve Oğuz Peçe gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN