Arka Sokaklar'ın Zeliş'i sınırları zorladı! O sahneyi gören küplere bindi

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i sınırları zorladı! O sahneyi gören küplere bindi

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik, oynadığı bir dizide çırılçıplak soyundu. O sahneyi görenler adeta küplere bindi. Son zamanlara iddialı pozlarıyla gündemden düşmeyen Yüsra Geyik, yine sınırları o zorladı.

Hayatımıza Arka Sokaklar dizisi ile giren Yüsra Geyik, hafızalara Zeliş karakteriyle kazınmıştı. Yıllar sonra diziden ayrılan Yüsra Geyik yeni projelerde rol almaya başladı. Son dönemlerin en çok konuşulan dizisi Aile ile ekranlara gelen Yüsra Geyik, BluTV'de yayınlanan Bozkır dizisinde soyundu. Görenler neye uğradığını şaşırdı.

geyik.jpg

ARKA SOKAKLAR'IN ZELİŞİ SINIRLARI ZORLADI

Son dönemlerin en çok konuşulan ismi Yüsra Geyik iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Geyik, Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor.

ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olduğu Aile dizisi ile adından sıkça söz ettiren Yüsra Geyik, BluTV ekranlarında yayınlanan Bozkır dizsinde adeta çırılçıplak soyundu. Ünlü oyuncunun ateşli sahnesi gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN