Armağan Çağlayan'dan Müge Anlı'ya zehir zemberek sözler! "İyice delirdi" diyerek verdi veriştirdi

Armağan Çağlayan'dan Müge Anlı'ya zehir zemberek sözler! "İyice delirdi" diyerek verdi veriştirdi

ATV ekranlarının en sevilen programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni olaylar gündeme konu oldu. Sosyal medya üzerinde tartışma konusu olan konulara bu kez Armağan Çağlayan'dan açıklama geldi. Müge Anlı'nın söylediği sözlere "İyice delirdi." ifadeleri şok etti. İşte tüm detaylar...

Gündüz kuşağının vazgeçilmez programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'in son bölümünde ünlü sunucu Müge Anlı'nın ifadeleri, Armağan Çağlayan'ın radarına takıldı. Müge Anlı yaşanan olay hakkında yaptığı yorum, sosyal medyada gündem oldu. Kişisel hesabı üzerinden paylaşım yapan Armağan Çağlayan tepki gösterdi.

"MÜGE ANLI'DA DELİRDİ!"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gün bitmiyor ki yeni bir olay çıkmasın. Son bölümünde paylaşılanlarla sosyal medyada viral olan konu, Armağan Çağlayan'nın da kulağına gitti. Yaşanan olay hakkında Müge Anlı, "Öldürmek için fırsat kollarım, nasıl dayanıyorsun!" deyince olanlar oldu.

Yayında ifade edilen bu sözlerin ardından sinirlenen Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini gösterdi. Sosyal medya paylaşımında, "Müge Anlı'da delirdi! Bayağı bayağı!" ifadeleriyle takipçilerin dikkatini çekti.

640xauto-2.webp

ARMAĞAN ÇAĞALAYAN NEDEN ÖYLE DEDİ?

Sosyal medya paylaşımın altına takipçilerinden birisi "Biz kaçırdık, ne oldu Armağan Bey?" ifadelerinin altına açıkladı. Açıklama yaptığı paylaşımı ise şu şekilde;

"Bir kadın bir adamla evlenmiş. Nikah istememiş. Sonra adam kuma getirmiş üzerine. Müge Anlı kadına diyor ki 'ben olsam o kadını öldürürüm. Öldürmek için fırsat kollarım' sen nasıl kıskanmıyorsun? Dedi yayında!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN