Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i de belli oldu! Beren Saat'in ardından Hazal Kaya'ya da büyük şok!

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i de belli oldu! Beren Saat'in ardından Hazal Kaya'ya da büyük şok!

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştuğu dönemde reyting rekorlarını alt üst ederek Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasına giren 'Aşk-ı Memnu' beyazperdeye taşınıyor. Filmde 'Bihter Yöreoğlu' karakterine hayat verecek ismin ardından bu kez de 'Nihal' karakterine hayat verecek isim belli oldu.

İlk olarak 4 Eylül 2008'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, 24 Haziran 2010'da ekranlara gelen 79. bölümüyle de final yaparak sona eren, senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, başrolde ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem'in yer aldığı, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Aşk-ı Memnu' adlı dizi beyazperdeye taşınıyor.

Filmde 'Bihter' karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği açıklanırken 'Nihal' karakterine hayat verecek isim herkesi şaşırttı.

Türk televizyon tarihinin efsane yapımları arasında yer alan bir dönemin reyting rekortmeni Aşk-ı Memnu dizisi "Bihter" adıyla sinemaya uyarlanıyor. Final bölümüyle Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına ulaşan efsane dizi, Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanarak bir döneme damga vurmuştu.

Aşk-ı Memnu geri dönüyor, yeni Bihter kim? - Ege Bölgesi'nin Günlük Siyasi Gazetesi - Yerel Yönetimler, Sağlık, Politika, Güncel, Spor, Yaşam, Eğitim, Ekonomi, Magazin, Kültür, Sanat

'NİHAL' KARAKTERİ BELLİ OLDU

Filmde 'Bihter Yöreoğlu' karakterine 'Bergen' filminde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Farah Zeynep Abdullah hayat vereceği açıklanmıştı. Senaryosu Merve Göntem tarafından kaleme alınan filmin dijital platformda yayınlanacağı öğrenilirken filmde 'Nihal' karakterine hayat verecek isim de belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yapımcılığını TAFF Pictures’ın üstlendiği filmde 'Nihal' karakterini 'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Hakan Muhafız', 'Tozluyaka', 'Azizler' ve 'Kağıt Ev' gibi birçok projede yer alan 18 yaşındaki genç oyuncu Helin Kandemir hayat verecek. Behlül başta olmak üzere diğer roller için ise görüşmeler sürüyor.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştuğu dönemde 'Nihal' karakterine Hazal Kaya hayat vermişti. Hazal Kaya'nın filmde yer almayacağını öğrenen hayranları üzüntüye boğuldu.

Filmi çekilecek olan yeni Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Helin Kandemir oldu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN