Aşk-ı Memnu hayranlarına müjde: Beyazperdeye taşınıyor! 'Bihter'i canlandıracak isim herkesi şaşırttı!

Aşk-ı Memnu hayranlarına müjde: Beyazperdeye taşınıyor! 'Bihter'i canlandıracak isim herkesi şaşırttı!

2008-2010 arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından 'Aşk-ı Memnu' beyazperdeye taşınıyor. Filmde 'Bihter Yöreoğlu' karakterine hayat verecek isim ise herkesi şaşırttı.

İlk kez 4 Eylül 2008'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, 24 Haziran 2010'daki 79. bölümüyle de final yaparak ekranlara veda eden, senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, başrolde ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem'in yer aldığı, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Aşk-ı Memnu' adlı dizi beyazperdeye taşınıyor.

Türk televizyon tarihinin efsane yapımları arasında yer alan bir dönemin reyting rekortmeni Aşk-ı Memnu dizisi "Bihter" adıyla sinemaya uyarlanıyor.

Final bölümüyle Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına ulaşan efsane dizi, Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanmıştı.

Aşk-ı Memnu geri dönüyor, yeni Bihter kim? - Ege Bölgesi'nin Günlük Siyasi Gazetesi - Yerel Yönetimler, Sağlık, Politika, Güncel, Spor, Yaşam, Eğitim, Ekonomi, Magazin, Kültür, Sanat

DİJİTAL İÇİN ÇEKİLECEK

Filmde 'Bihter Yöreoğlu' karakterine 'Bergen' filminde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Farah Zeynep Abdullah hayat verecek. Senaryosunu Merve Göntem'in yazdığı filmin dijital platform için çekildiği öğrenildi.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH DUYURDU

Yapımcılığını TAFF Pictures’ın üstlendiği filmin cast seçimlerinin sürdüğü öğrenildi. Film, dizi uyarlamasında olduğu gibi günümüzde değil kitabın yayınlandığı dönem olan 1900’lerde geçecek.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Farah Zeynep Abdullah, 'Bihter Yöreoğlu' karakterine hayat vereceğini açıklayarak 'Bihter' paylaşımında bulundu.

Farah Zeynep Abdullah 'Adım Farah''tan rahatsız oldu. Rolü kabul etmemişti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN