Aşk-ı Memnu'nun Bihter'inden sonra Nihal'i de belli oldu: Duy Beni'nin yıldız ismi kadroda

Aşk-ı Memnu'nun Bihter'inden sonra Nihal'i de belli oldu: Duy Beni'nin yıldız ismi kadroda

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu'nun film versiyonunda Nihal karakterine, Helin Kandemir hayat verecek.

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan dizi 'Aşk-ı Memnu' 13 yıl aradan sonra ekranlara film olarak dönüyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; filmin yeni Nihal'i için genç kuşağın yetenekli oyuncuları arasında yer alan Helin Kandemir'le imza aşamasında olunduğu öğrenildi. TAFF Pictures imzalı filmde "Bihter"i Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Behlül başta olmak üzere diğer roller için görüşmeler sürüyor.

169940014-2682762228681433-79416079-hcub.jpg

HELİN KANDEMİR KİMDİR?

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında İstanbul'da doğdu. Orta öğretim eğitimine devam eden ve Icon Talent ile çalışan Kandemir, kameralar karşısına ilk defa 2013 yılında 'Ötesiz İnsanlar' adlı dizi ile geçerek Pelin Akıncı karakterini canlandırdı.

farlfy8xoaeazwp.jpg

Reklam filmlerinde de yer alan genç oyuncu, sonrasında İsimsizler, Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız, Doğduğun Ev Kaderindir, Duy Beni gibi pek çok yapımda da yer aldı.

fr6slyhxoaq9rsd.jpg

Helin Kandemir, Kız Kardeşler filmindeki rolüyle Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN