Aşk Mantık İntikam dizisinin hayranlarına kötü haber!

FOX TV ekranlarında ilgiyle izlenen Aşk Mantık İntikam dizisinin hayranlarına setten kötü haber geldi. Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in oynadığı diziden iki başrol oyuncusu senaryo gereği ayrılacağı haberi gündem oldu. Şimdiye kadar 27 bölüm yayınlanan diziden Melisa Döngel ve Burak Yörük diziye veda ediyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinden sürpriz ayrılık haberi geldi. Son olarak kadrosuna Anıl Altan'ı katan dizide iki başrol oyuncusu senaryodaki gereklilik nedeniyle hayranlarına veda ediyor.

askmantikintikam-263746191-369830084914056-900959484646739338-n.jpg

ÇINAR VE ÇAĞLA'NIN HİKAYESİ BİTTİ

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın uyarladığı “Aşk Mantık İntikam” dizisinin başrol oyuncuları Melisa Döngel ve Burak Yörük ekranlara veda ediyor.

İki başrol karakterin diziden gideceği haberi hayranlarını üzerken 2 yeni oyuncunun da ekibe dahil olacağı öğrenildi. Diziye Ozan’ın asistanı olarak Sebahat Kumaş’ın dahil olacağı, karakterin annesini ise Elçin Atamgüç canlandıracak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN