Star TV, o dizinin fişini çekti

Star TV, o dizinin fişini çekti

Televizyon dizilerinden gelen final haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bu defa final haberi Star TV'nin yeni sezona iddialı başlayan dizisinden geldi. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Annemizi Saklarken dizisi için final kararı verildi.

Televizyon ekranlarında yaprak dökümü sürüyor. Bu sezon başlayan diziler, reyting konusunda kanalları tatmin etmiyor. Diziler tek tek ekrana veda ediyor.

Elbet Bir Gün, Yalancılar ve Mumları, Benim Hayatım, Sana Söz, Misafir gibi bu sezon başlayan ve final kararı verilen diziler kervanına bir yenisi daha eklendi.

TV100'ün haberine göre; OJO Pictures'ın Star TV için çektiği Annemizi Saklarken dizisi de reyting canavarından nasibini aldı. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi için final kararı alındı.

Dizi, 8. bölümde ekranlara veda edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN