Aşk orucunu bozdu! Çağla Şıkel yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi: Görenlerin ağzı açık kaldı

Aşk orucunu bozdu! Çağla Şıkel yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi: Görenlerin ağzı açık kaldı

Manken ve oyuncu olan Çağla Şıkel, zamanın çoğunu çocuklarına ve kendisine ayırıyor. Uzun zamandır hayatına kimseyi almayan Çağla Şıkel, aşk orucunu bozdu. Daha öncesinde avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı iddia edilen Şıkel, sessizliğini korumuştu. Ancak daha fazla dayanamayan ünlü manken yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Görenlerin ağzı açık kaldı. Bakın Çağla Şıkel'in yeni sevgilisi kimmiş?

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen manken ve oyuncu Çağla Şıkel, uzun süredir hayatına kimseyi almıyordu. Bir dönem ismi avukat Nail Gönenli ile geçen Şıkel, sessizliğini korumuştu. Dün akşam bir mekan çıkışı yakalanan Çağla Şıkel, dün akşam yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Görenlerin dili tutuldu. İşte detaylar...

AŞK ORUCUNU BOZDU

Kendisi gibi oyuncu olan Emre Altuğ ile evlenen ve 2008-2015 yılları arasında evli kalan Çağla Şıkel'in 2 çocuğu bulunuyor. Ayrılığın ardından uzun zamandır aşk orucu tutan Çağla Şıkel, adının birçok isimle geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmamıştı. Adı birçok isimle anılan Şıkel'in son olarak avukat Nail Gönenli aşk yaşadığı iddia edildi.

dsdssds.jpg

YENİ SEVGİLİSİYLE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Arkadaşının doğum günü partisi için Kuruçeşme'de bulunan bir mekana geçen Çağla Şıkel, yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi. Yüzündeki mutluluğu dikkat çeken 44 yaşındaki Şıkel'in bir ara elini yeni sevgilisinin omuzuna koyması gündem oldu. Mekandan peş peşe çıkan ikili aynı araca binerek uzaklaştı.

sddss.jpg

GÜZEL OYUNCULARLA İSMİ ANILMIŞTI

Bir dönem cemiyetin tanınmış psikologlarından Zeynep Selvili ile aşk yaşayan Nail Gönenli ise Aybüke Pusat, Pınar Deniz, Bestemsu Özdemir ve Burcu Kıratlı ile ünlü oyuncularla anılmıştı. Özel hayatıyla sık sık konuşulan Çağla Şıkel'in ise adı Kaan Yıldırım, Tolga Akış, Ali Kalyoncu ve Edis ile aşk iddialarına karışmıştı.

NAİL GÖNENLİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Saint Benoit Lisesi mezunu olan Nail Gönenli, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Gönenli, üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel iş 2005 yılında İstanbul’da bir hukuk bürosunda avukat olarak başlamıştır.

fddffd-1.jpg

8 yıl hukuk alanında eğitimli olarak 13 öğrencilik eğitiminden sonra 2018 yılında Gönenli&Partners’ı kurdu ve Gönenli&Partners Bürosu’nun öncüdür.

Nail Gönenli, önemli davalarda tahkim avukatı olarak görevlerde bulunur. Hukuku, Hukuku, Fikri Hukuku ile Hukuku, Şirketler Hukuku, Sağlık, İdare ve Vergi Hukuku, Ceza Hukuku iş olan Gönenli, danışmanlık hizmetleri vermektedir. Nail Gönenli, hem İngilizce hem de Fransızca bilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN