Aşta her zaman şanslı olan burçlar: Bir mıknatıs gibi partnerlerini kendilerine çekiyorlar...

Aşta her zaman şanslı olan burçlar:  Bir mıknatıs gibi partnerlerini kendilerine çekiyorlar...

Aşk hakkında çok şey söylendi. Bu duygunun doğası hala tam olarak anlaşılamamıştır. Bilim adamları bunun sadece bir kişinin vücudunun diğerinin feromonlarına kimyasal bir reaksiyonu olduğuna inanıyor. Elbette başka açıklamalar da var.

Astrologlar, gerçek kalp atışları olarak adlandırılabilecek zodyakın şanslı işaretlerini belirlediler.

AŞKTA ŞANSLI OLMAK İSTİYORSANIZ SİZE TAVSİYELERİMİZ

Zabii ki, zodyakın diğer işaretlerine göre şansız olan burçlardansanız kendi şansınızı yaratmak için küçük şeylere dikkat etmelisiniz. İşte işe yarayacak basit tavsiyeler...

• Kendine dikkat et: Eylemler basit ve açıktır. Başlamak için, dezavantajları ve avantajları tanımlamanız önerilir. Bundan sonra, ilkini ortadan kaldırın ve ikincisini güçlendirin. Tabii ki, bunun hakkında yazmak kolay, yapmak daha zor.

• Kendi gücünüze inanın: İlk talimat uygulandığında özgüven artacaktır. Hayat çok daha kolay ve daha ilginç hale gelecek.

ask.jpg

MİZAH ANLAYIŞI YAYLARIN HER ZAMAN KAZANMASINI SAĞLIYOR

Listenin koşulsuz liderleri. Yay burcu, zodyak işaretlerinin başka herhangi bir temsilcisinin başını çevirebilir. Hafif ve iletişim kurması kolay. Mizah anlayışları yadsınamaz bir artı. Bu arada, genellikle okçuların kavgalardan kurtulmasına yardımcı olur. Bu burç aşkta en şanslı olanıdır.

TERAZİLERİN EN BÜYÜK GÜCÜ: UYUM VE DENGE

Venüs'ün etkisi altında doğdu. Bu gezegen her zaman aşk meseleleriyle tanımlandı. Yumuşak, sakin ve esnektirler. Elbette bazıları terazilerin yeterli enerjiye sahip olmadığını düşünebilir.

Evet öyle. Ancak, çoğu insan bunu bir dezavantaj olarak görmez. Uyum ve dengeye ulaşma arzusu da yadsınamaz bir avantajdır.

ask-001.jpg

SORUMLULUK SAHİBİ CESUR OĞLAKLAR AŞKTA KAZANIR

Çok güçlü bir burç. Oğlaklar sorumlu ve cesurdur. Astrologlar, kolay para kazanmalarını da artılarına bağladılar.

Birçok Oğlak zengin yaşar. Tabii mesele sadece maddiyatla sınırlı değil. Zodyak'ın bu temsilcilerinin amacı da büyüleyici.

ask-002.jpg

AKREPLAR AŞKTA BİR MIKNATISTIR

Aşkta en şanslı burç hangisidir? Doğal olarak akrep. Aşırı şüphecilik nedeniyle onu listenin tartışmasız lideri olarak adlandırmak imkansız. Ancak, mizaç ve duygusallık geçmesine izin vermez. Bu nedenle, birçokları için akrepler gerçek mıknatıslardır.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN