Şans onlardan yana değil! İşte ne yaparlarsa yapsınlar yüzleri gülmeyecek burçlar...

Şans onlardan yana değil! İşte ne yaparlarsa yapsınlar yüzleri gülmeyecek burçlar...

Bir kişinin karakteri ve kaderi, büyük ölçüde doğduğu zodyakın işareti ile belirlenir. Hangi temsilcilerinin en bencil olduğu , kendilerini hafife alma eğiliminde oldukları ve kimlerin bir mıknatıs gibi para çektiği hakkında zaten daha önce bilgi verdik. İnanılmaz derecede şanslı olan burçlarda vardır. Ama nadiren şanssız olanlar var. Astrologlar, bu tür sadece 4 işaret olduğuna inanıyorlar.

OĞLAK BURÇLARI ŞANSLA DEĞİL ÇALIŞARAK KAZANACAK

Disiplinli ve sorumlu Oğlaklar nadiren başarısız olurlar, ancak her başarıları sıkı çalışmanın ve minimum şansın sonucudur. Bu işaretin temsilcileri mükemmel liderler ve liderlerdir, mutlu aileler yaratırlar. Ancak bazen Oğlaklar şunu merak eder: Hedeflerine ulaşmak için neden diğerlerinden daha fazla çalışmak zorundalar?

Bununla birlikte, olumsuz kadere hızla alışırlar ve her başarısızlığı yeni bir deneyim olarak görürler. Oğlaklar, olumsuzlukları kolayca geride bırakır ve her birimizin onlardan öğrenmesi gereken bir sonraki zirveyi cesurca fetheder.

sanssizlar.jpg

ŞANSSIZ İKİZLERİN BİR DİĞER DEZAVANTAJI DA ÇABUK PES ETMELERİDİR

Neşeli, ancak kararsız ve tutarsız İkizler, bu burcun ikiliği nedeniyle zorluklarla karşı karşıyadır. Sezgiyi dinlemeden kararları ve bakış açılarını dürtüsel olarak değiştirirler. Görünüşe göre yıldızlar ve gezegenler onlara ayak uyduramıyor.

Başarısız olduklarında hemen yeni bir faaliyet alanına geçerler ve bazen biraz beklemeniz gerekir.

İkizler planları bozulduğunda bunalıma girer, bu yüzden onları kolayca değiştirirler. Umutsuzluğa kapılmanıza ve her şeyin istediğiniz gibi gitmediğini düşünmenize gerek yok. Sonuçta, kaos ve gelişme için sınırsız fırsatlar sizin öğenizdir.

sanssiz-001.jpg

BOĞALARIN İNATÇILIKLARI BAZEN İŞE YARAMAZ

Boğa'nın efsanevi inatçılığı bazen onlara acımasız bir şaka yapabilir. Bu işaretin temsilcileri istikrarı korumaya o kadar hevesli ki, gerekli ve bazen de önemli değişiklikler asla gerçekleşmiyor. Bununla birlikte, Boğa'nın güvenilirliği ve sorumluluğu, doğru kararlar vermelerine ve hataları düzeltmelerine yardımcı olur.

Sosyal ve finansal refah elde etme eğilimindedirler. Aşk cephesinde işler biraz daha karmaşık: Bu işaretin çok romantik olmayan temsilcileri, bir süre yarılarını arayabilirler. Ama umutsuzluğa kapılmak için acele edin, çünkü sonunda beklenti yüz katını öder.

sanssiz-002.jpg

KÖTÜ ŞANS ÇOĞU ZAMAN BALIKLARIN PEŞİNİ BIRAKMAZ

Balıklar, kötü şansın onlara musallat olduğunu düşünme eğilimindedir. Doğası gereği güvenerek, genellikle sahtekarlığın kurbanı olurlar, sevgilerine layık olmayan insanlarla ilişkilerinde hayal kırıklığına uğrarlar. Sezgi, bu işaretin temsilcilerini nadiren başarısızlığa uğratır, ancak başarısızlık üzerinde o kadar çok durmaya eğilimlidirler ki, her şeyi çok kasvetli renklerde görürler.

Balıklar zengin olmaya veya gücü ele geçirmeye çalışmazlar, çünkü bu onlar için ana şey değildir. Başka bir şey ilişkilerdir. Kolay aşık olurlar ve çevrelerindekileri inanılmaz bir şekilde mutlu ederler.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN