Atatürk'ü canlandıracaktı! Aras Bulut İynemli'den sürpriz ayrılık kararı: Hayranları üzüntüye boğuldu!

Atatürk'ü canlandıracaktı! Aras Bulut İynemli'den sürpriz ayrılık kararı: Hayranları üzüntüye boğuldu!

ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus'ta 2023 yılında yayınlanacak olan 'Atatürk' adlı dizide 'Mustafa Kemal Atatürk' karakteriyle hayranlarıyla buluşmak için geri sayıma geçen ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Kanal D'nin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' adlı dizide canlandırdığı Mete Akarsu karakteriyle yıldızı parlayan ve 'Atatürk' adlı diziyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Aras Bulut İynemli'den gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Türkiye'de Haziran ayında kullanıma açılan ve Haziran ayından bu yana abone sayısında hızlı bir artış yaşanan ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus'ta 2023 yılında yayınlanacak olan 'Atatürk' adlı dizide 'Mustafa Kemal Atatürk' karakteriyle hayranlarıyla buluşmak için geri sayıma geçen ünlü oyuncudan kötü haber geldi.

Atatürk dizisinin konusu ne, ne zaman başlayacak? Disney Plus'ın Atatürk dizisinde kimler oynuyor?

HAYRANLARIYLA BULUŞMAK İÇİN GERİ SAYIMA GEÇMİŞTİ

Son olarak Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Çarpışma' adlı dizide 'Yamaç Koçovalı' karakteriyle konuk oyuncu olarak rol alan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, 'Atatürk' dizisiyle hayranlarıyla buluşmak için geri sayıma geçmişti.

7 yıldır birliktelerdi! Aras Bulut İynemli ve Bilge Önal çiftinden kahreden haber... Hayranları bu haberle şoke oldu 3

Ünlü oyuncunun yaklaşık 7 yıldır aşk yaşadığı Bige Önal ile ayrılık yaşadığı öğrenildi. Önceki yaz kısa bir ayrılık sürecinden sonra tekrar birlikte olan ikilinin bu kez kesin olarak yollarını ayırdığı öne sürüldü.

Çiftin yakın çevresinin beraberliğin bu kez kesin olarak bittiğini dile getirdiği iddia edildi. Çiftin tartışma nedeniyle ayrılmadığı, aksine ilişkilerini dostça sonlandırdığı öne sürüldü.

"PEK YAN YANA GELEMİYORUZ"

Bige Önal, geçtiğimiz mart ayında ilişkisiyle ilgili, "Her şey yolunda, gayet iyiyiz. Bildiğiniz gibi işlerimiz farklı. O yüzden pek yan yana gelemiyoruz. Biz de çok vakit geçiremiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN