Athena'nın solistinden Muharrem İnce'ye sert tepki! Gökhan Özoğuz Muharrem İnce'ye açtı ağzını yumdu gözünü!

Athena'nın solistinden Muharrem İnce'ye sert tepki! Gökhan Özoğuz Muharrem İnce'ye açtı ağzını yumdu gözünü!

Son dönemin popüler müzik gruplarından Athena'nın solisti ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi.

Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylığını açıklayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcının paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz cumhurbaşkanı adayı olacağını ilan eden Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'yi hedef aldı. Özoğuz, Seçimlerin ikinci tura kalacağını ve kendisini ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'a oranla daha fazla oy alacağını öne süren İnce'ye sert sözlerle yüklendi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak Muharrem İnce'ye tepki gösteren Gökhan Özoğuz, İnce'nin seçimde oy bölmeyi hedeflediğini iddia etti.

"AMACINIZ OY BÖLMEK"

Ünlü şarkıcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Muharrem İnce. Size bu halk asla oy vermeyecek! Çünkü amacınız oy bölmek ama o da olmayacak. Son dönem sosyal medya çalışmalarınız var onlar da işe yaramayacak. Çünkü sahteler ve laflarla göz boyamaları kaldıracak yerimiz kalmadı. Artık yeni Türk siyaseti daha temiz olmalıdır!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN