Avuçlarınızı Birleştirin ve Çizgilere Dikkat Edin! Aşk Çizginiz Sahibinden Daha Doğru Bilgi Veriyor

Avuçlarınızı Birleştirin ve Çizgilere Dikkat Edin! Aşk Çizginiz Sahibinden Daha Doğru Bilgi Veriyor

Avuç içlerindeki aşk çizgisi sizin ve ya partnerinizin aşk hayatı ile ilgili sahibinden daha net ve doğru bilgi veriyor. Denemeye var mısınız? Kendinizin ya da partnerinizin avcunu birleştirin ve ortadaki çizgiye bakarak üç resimdekinden hangisi olduğunu bulun. Yapacağınız şey çok basit Avuçlarınızı Birleştirin ve Çizgilere Dikkat Edin! Aşk Çizginiz Sahibinden Daha Doğru Bilgi Veriyor

Bir kişinin elleri, aşık olduklarına dair bir şeyler söyleyebilir. Yalan söylemezler ve sahibinden daha doğru bilgi verirler. Aşk çizginizi bulduk ve aşktaki karakterinizi deşifre ettik. Avuç içlerinizi birleştirin, sahip olduğunuz deseni seçin ve kendiniz görün ve karşınızdaki insanın karakterini görün.

avuc-ici-cizgisi-1.jpg

AVUÇ İÇİNDEKİ AŞK ÇİZGİLERİNİN İKİSİ DE AYNI SEVİYEDEYSE

Partnerinizin avuç içlerini yan yana getirdiğinizde yukarıdaki resmi elde ediyorsanız mükemmel bir aşk buldunuz demektir sakın kaçırmayın.

eşinizin ve ya sevgilinizin aşk çizgileri aynı seviyedeyse, şanslısınız. Bu tip avuç içlerine sahip olanlar genellikle ciddi niyetleri vardır ve sürekli ilişkileri tercih ediyorlardır. Bu insanlar daldan dala atlamayı sevmezler. Akılcıdırlar ve hayatta keskin dönüşlerden hoşlanmazlar. Yumuşak bir karaktere sahip mantıklı bir insandır ve başkalarının görüşlerini önemserler.

avuc-ici-cizgisi-2.jpg

SOL AVUÇ İÇİNDEKİ ÇİZGİ DAHA DÜŞÜK İSE

eşinizin ve ya partnerinizin avuç içi yukarıdaki resimdeki gibiyse ya siz ondan büyüksünüz ya da bilgi ve tecrübe açısından ona fark atıyorsunuz.

Bu tip avuç içine sahip olanlar genellikle daha yaşlı bir partneri tercih eder ve yaşının ötesinde bilgedir. Bu avuç içinin sahibi aşkta iyidir, romantiktir ve sosyal kurallardan bağımsızdır. Bu tip insanlar genellikle altıncı hislerini dinlerler ki bu hislerinde nadiren yanılırlar.

avuc-ici-cizgisi-3.jpg

SOL AVUÇ İÇİNDEKİ ÇİZGİ SAĞA GÖRE DAHA YÜKSEKTEYSE

Eşiniz ya da partneriniz yukarıdaki resimde görülen avuç içine sahipse baştan söyleyelim işiniz bir hayli zor. Bu avuç içinin sahipleri zor elde edilir ama emek vermeye değer. Çünkü bir bağlandı mı bir daha ölene kadar ayrılmazlar. Bu yüzden partneriniz ya da eşiniz bu tip avuç içine sahipse lütfen kıymetini bilin.

Bu kişi ciddi bir ilişki kurmak için acele etmez ve sevgiyi de mutluluk nedeni olarak görmez. Ama sonunda yaşam için birini seçmeye karar verdiklerinde, bu kendilerinden daha genç olabildiği gibi çok farklı bir milletten ve ya kültürden biri olacaktır. Bu avuç içinin sahipleri gözleriyle severler ve kendilerine güvenirler. Bu tip insanlar zorlukların kolayca üstesinden gelen, bir amacı olan ve bağımsız bir kişiliğe sahip insanlardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN