Ayaklarınızı Alüminyum Folyo İle Sarın Ortaya Çıkan Sonuçlara İnanamayacaksınız!

Ayaklarınızı Alüminyum Folyo İle Sarın Ortaya Çıkan Sonuçlara İnanamayacaksınız!

Alüminyum folyoya aşina olduğunuzdan eminiz. Birçok insan onu mutfakta kullanır, ancak pek çoğu vücut parçalarını sarmak için kullanmayı düşünmez. Garip bir fikir gibi gelebilir, ancak alüminyum folyonun günlük rahatsızlıklarınız için harika bir ürün olduğu ortaya çıktı.

Vücudun bazı bölgelerini alüminyum folyo ile sarılması birçok avantaj ve fayda sağlayabilir. Örneğin, yorgunluğa iyi gelir, ağrılı eklemleri hafifletir, yanıklardan kaynaklanan ağrıyı yumuşatır ve hatta sizi soğuk algınlığından kurtarmak için bile kullanılabilir.

Kendinizi hızlıca can sıkıcı soğuktan kurtarın! Peki nasıl? Beş ila yedi yaprak alüminyum folyo alın ve ayaklarınızın etrafına sarın. Onları yaklaşık bir saat bekletin. Ardından ayaklarınızın nefes alması için folyoyu bir saat kadar çıkarın ve ardından ayaklarınızı tekrar sarın. Bu işlemi her akşam tekrarlayın. İki gece sonra farkı zaten göreceksiniz.

haberici2-001.jpg

AĞRI

Eklemlerinizi alüminyum folyo ile sarmak da ağrıya karşı yardımcı olabilir. Folyoyu yerinde tutmak için bir bandaj kullanabilirsiniz. Yatmadan önce folyoyu ağrıyan eklemin etrafına sarın ve gece boyunca yerinde tutun. Bunu yaklaşık 7 gece boyunca yapın.

YORGUNLUK

Son ipucumuz, yorgunluktan muzdarip olduğunuz zamanlar için harikadır. Bu durumda, iki ila dört saat boyunca dondurucuya birkaç yaprak alüminyum folyo koyun. Ardından çarşafları yüzünüze, özellikle göz kapaklarınıza ve yanaklarınıza koyun. Rahatlayın ve alüminyum folyonun rahatlatıcı etkisini hissetmeye başlayacaksınız. Bunu henüz kendimiz denemedik, ancak birçok insandan gerçekten işe yaradığını duyuyoruz! Yani kesinlikle denemeye değer.

Ancak alüminyum folyo günlük ağrı ve sızıları hafifletmeye yardımcı olsa da asla profesyonel tıbbi müdahalenin yerini almamalıdır. Herhangi bir ev çaresini denemeden önce bir doktora danışın ve doktorunuzun önerdiği reçeteleri almaya devam edin.

1.jpg

ALÜMİNYUM FOLYONUN DİĞER KULLANIM ALANLARI

Alüminyum folyo, daha önce hiç düşünmemiş olabileceğiniz inanılmaz miktarda faydalı uygulamaya sahiptir. Alüminyum folyonun diğer kullanım alanlarını öğrenmek için okumaya devam edin.

Bir huniye ihtiyacınız var ama evin etrafında bir huni yok mu? Endişe etmeyin; biraz alüminyum folyo katlayarak kendinize çok kolay bir şekilde sızdırmayan bir huni yapabilirsiniz.

Bazı kıyafetleri ütülemeniz gerekiyorsa ancak bunun için yeterli zamanınız yoksa alüminyum folyo ideal çözümdür. Bir parça giysiyi bir folyo parçasının etrafına katlayın ve ardından ütüleyin. Folyo sayesinde giysinin her iki tarafı da aynı anda ütülenecektir. Çok daha çabuk bitireceksin!

Kör makas? Problem değil. Alüminyum folyo kullanırsanız, makas siz farkına varmadan güzel ve keskin olacaktır. Yapmanız gereken tek şey bir parça folyo alıp daha küçük parçalara ayırmak. Bu kadar!

Giysilere statik yapışma çok sinir bozucu olabilir. Neyse ki, bunu düzeltmek için hızlı ve basit bir numara var. Yapmanız gereken tek şey, biraz folyoyu bir top haline getirmek ve onu kıyafetleri ovalamak için kullanmak. Statik yapışma gitmiş olacak.

Evinizde zayıf bir WiFi sinyali var mı? Alüminyum folyodan bir ekran yapın ve sinyali artırmak istediğiniz yere duvara dayayın. Sinyal, ekranın yönünde artırılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN