Ayaktaki mantarı ve nasırı söküp atıyor! Mantarın resmen kökünü kurutuyor: Her gece bir kez kullanmanız yeterli

Ayaktaki mantarı ve nasırı söküp atıyor! Mantarın resmen kökünü kurutuyor: Her gece bir kez kullanmanız yeterli

Ayaktaki nasırı ve mantarı söküp atmak için en etkili yöntem bu! Mantarın resmen kökünü kurutacak! Sadece geceleri uyumadan önce bir kez kullanın ve yumuşacık pürüzsüz ayaklara kavuşun...

Ayak mantarı ve nasır gibi sorunlardan kurtulmak için doğal ve etkili bir yöntem arıyorsanız, işte mükemmel bir çözüm! Doğal bir ürün olan elma sirkesi, ayaklardaki mantar ve nasır gibi sorunların kökünü kurutarak bu rahatsızlıklardan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Her gece yatmadan önce bir kez kullanmanız yeterli olacaktır.

ELMA SİRKESİ MANTAR TEDAVİSİNDE NASIL KULLANILIR?

Ayak cilt sorunları: Mantar siğil nasır koku yağ fıtığı tırnak batması

ELMA SİRKESİ VE SU KARIŞIMI

Bir miktar elma sirkesini suyla seyreltin. Genellikle 1:1 oranında karıştırılır, yani bir ölçek elma sirkesine bir ölçek su eklenir.

AYAK BANYOSU

Hazırladığınız elma sirkesi ve su karışımını bir leğen veya ayak banyosu kabına dökün. Ayaklarınızı bu karışıma batırın ve yaklaşık 15-20 dakika boyunca bekletin. Bu, ayaktaki mantar enfeksiyonunun tedavisine yardımcı olabilir.

Tedaviyi en az günde bir kez, tercihen gece yatmadan önce düzenli olarak uygulamak önemlidir. Uygulama sonrasında ayaklarınızı durulamayın ve kurumasını bekleyin.

Elma sirkesinin saf ve organik olmasına özen gösterin. Ayrıca, herhangi bir cilt hassasiyeti veya alerji durumunda, kullanmadan önce bir doktora danışmak önemlidir. Ayrıca, elma sirkesi uygulaması sırasında yanma veya rahatsızlık hissederseniz hemen durdurun ve cildinizi temizleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN