Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas'ın 'Uyursan, zam yersin!' skeci sosyal medyada gündem oldu

Vine uygulamasıyla tanınan Aykut Elmas, zamlara tepki olarak video çekti. Gece gelen zamları 'uyursan, zam yersin!' sözleriyle paylaşan Elmas'ın videosu saatler içerisinde bir buçuk milyon izlendi.

Çoğu ürüne kademeli olarak zam geliyor. Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas'ın, gece gelen zamları konu edinen videosu sosyal medyada viral oldu. Güne yeni zamlarla uyanan Türkiye'de kullanıcılar sosyal medya hesaplarından zam hastagi ile tepkisini koydu.

sjdsn.jpg

HER ŞEYE ZAM GELDİ

Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas'ın gece gelen zamlarla ilgili çektiği skeç gündem oldu. Haberleri dinlerken uyuyan bir vatandaşı canlandıran Elmas, gece gelen zamları eleştirdi. Noter, pasaport ve vize harçlarına büyük zam yapıldı.

Yurt dışından getirilen telefon kullanım harcı da 6 bin liradan 20 bin liraya yükseldi. Yüzde 18 KDV alınan ürünlerde KDV yüzde 20, yüzde 8 KDV alınan ürünlerde KDV yüzde 10 oldu. Sabun, şampuan, deterjan, dezenfektan, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, kağıt havlu ve peçete için KDV yüzde 8’den yüzde 20’ye çıktı.

Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, videosunda iki farklı karakteri canlandırdı. Televizyon programında konuşan bir kişinin konuşmasını canlandıran Elmas, sözlerinin arasında sessizce zamların olduğuna dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN