B sınıfı ehliyeti olanlara iş kapısı açıldı! Kadın ve erkek memurlar alınacak: Başvurular başladı

B sınıfı ehliyeti olanlara iş kapısı açıldı! Kadın ve erkek memurlar alınacak: Başvurular başladı

Memur alımlarında B sınıfı sürücü ehliyetine sahip adaylara müjdeli haber verildi. Cinsiyet ayrımı yapılmadan kadın ve erkek adaylar başvuruda bulunabilecek. Ayrıca, yaş şartı da aranmayacak. Başvuru detayları haberimizde...

Niğde ili Çiftlik Belediyesi, İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanında memur alımı yapacağını duyurdu. Adayların başvuru yapabilmek için B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmaları gerekmektedir.

Yayımlanan ilanda, "Niğde ili Çiftlik Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır" ifadesi yer almaktadır.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

3

Başvuruda bulunacak adaylar için genel şartlar arasında Türk vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum bulunmama, belirli suçlardan mahkûm olmama, askerlik durumu, akıl sağlığı ve bedensel engel bulunmama gibi kriterler bulunmaktadır.

Ayrıca, başvuru özel şartları arasında ilan edilen unvana uygun mezuniyet şartı, belirli bir KPSS puanını almış olma, daha önceki çalışma durumu ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olma gibi şartlar yer almaktadır.

Bu ilanla birlikte Niğde ili Çiftlik Belediyesi, memur alımı yaparak kadrosunu güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN