Baba Vanga'nın kehanetleri tek tek çıkıyor! Yüzyıllık ırmak kurudu: Eğer bu dediği de gerçekleşirse vay halimize

Baba Vanga'nın kehanetleri tek tek çıkıyor! Yüzyıllık ırmak kurudu: Eğer bu dediği de gerçekleşirse vay halimize

"Balkanların Nostradamusu" olarak adlandırılan ve kehanetleri ile dünyaya nam salan Baba Vanga'nın o kehaneti de gerçek oldu! Yüzyıllık ırmağın kuruduğunu görenler vay halimize dedi. İşte, Baba Vanga'nın korkutan o kehaneti...

Söyledikleri tek tek çıkan Baba Vanga'nın bir kehaneti daha gerçek oldu. 2023 yılının bitmesine birkaç ay kala Baba Vanga'nın kehanetleri yeniden gündem oldu.

O GÖLLE İLGİLİ KEHANETİ GERÇEK OLDU

Seyhan Nehri, Türkiye'nin Akdeniz'e akan nehri olarak biliniyor ve uzunluğu 560 km'ye ulaşıyor. Nehir havzası 20.600 kilometre karelik bir alanı kaplamaktadır. İki ana koldan oluşan nehrin ilk kolu 1500 metre yüksekliğe sahip Kayseri Pınarbaşı'dan doğan Zamantı suyudur. Bu kol, Kayseri'nin Pınarbaşı, Tomarza, Develi ve Yahyalı ilçelerinden geçer. Orta Toroslar’ın (Tahtalı Dağları) uzanış doğrultusunda akan su, Adana'nın 80 kilometre kuzeyindeki Aladağ ilçesinin Akinek Dağı yamaçlarında, diğer kolu olan Göksu'yla birleştikten sonra Çukurova'ya iner.

Adana'nın metropolitan bölgesinde Seyhan ile Yüreğir bölgeleri belirginleşip Çukurova'nın batı ucunda, Adana ile Mersin sınırının Deli Burnu'nda Akdeniz'e karışır. Seyhan Nehri'nin üzerinde Yedigöze, Çatalan ve Seyhan isimlerinde hidroelektrik santraller yer almaktadır.

Barış Suyu Projesi fikri 1986 yılında ortaya çıkmış ve 1990'lı yıllarda görüşmeler yapılmaya başlanmıştır. Projenin ana amacı, Seyhan ile Ceyhan nehirlerinin sularını boru hatları ya da dev su tankerleri aracılığı ile İsrail, Ürdün, Suudi Arabistan gibi ülkelere satmaktı. Türkiye, her metreküp suya 0,8 ila 1,00 dolarlık bir fiyat teklifinde bulunmuştu. Fakat, fiyat konusunda anlaşma sağlananaması ve siyasi nedenlerden dolayı proje birkaç kez durdurulmuştu. Son olarak 2006 yılında, ülkelerle yeni görüşmeler yapılmaya başlandı.

h-6-ic.jpg

2023 KEHANETLERİ BİTMEDİ

Baba Vanga'nın 2023 kehanetlerinden birisi de Dünya'nın yörüngesinde yaşanacak olan rota değişikliğidir. Baba Vanga bu kehanetine dair çok detaya girmezken, bu değişikliğin her türlü büyük yıkıma neden olacağını belirtmektedir.

Çünkü, gezegenin yörüngesindeki ufacık bir değişiklik bile iklim ile deniz seviyelerinde istenmeyen ve oldukça zararlı değişiklikleri ortaya çıkarabilir. Bu kehanetle alakalı Seyran Irmağının kuruması da birleştirilerek, Baba Vanga'nın kehanetlerinin tek tek gerçekleştiği gözlemleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN