Bahar dizisinin en çok konuşulan sahnesinin kamera arkası geldi! Meğer senaryoda yokmuş: "Yemin ederim ağzımdan kaçtı"

Son zamanların en çok sevilen dizilerinden Bahar, her bölümüyle izleyenleri ekran karşısına kilitliyor. Dizinin son bölümünde en çok konuşulan sahnenin kamera arkası görüntüleri geldi. Meğer o kelime senaryoda yokmuş...

Son zamanların reyting rekortmeni olan Bahar dizisi, son bölümünde yine izleyenlerini ekrana kilitledi. Dizinin “Cerram” sahnesi sosyal medyada en çok konuşulan sahnelerden biri oldu.

İzleyiciler tarafından çok beğenilen sahneye “Çekerken nasıl gülmediler?” “Senarist çok iyi detay yakalamış” gibi yorumlar gelmişti. Meğer o sahne senaryoda yokmuş.

Sahnenin kamera arkası yayınlandı. Kamera arkası görüntüde "cerram" esprisinin senaryoda yer almadığı, Demet Evgar'ın anlık olarak söylediği bir kelime olarak ağzından çıktığı görüldü. Demet Evgar, "Yemin ederim ağzımdan kaçtı" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir