Balık mı, tekne mi? Cevap sizi çok şaşırtacak...

Balık mı, tekne mi? Cevap sizi çok şaşırtacak...

Balık mı, tekne mi? Size nasıl bir insan olduğunuzu söyleyecek bir sınav. Hepimiz, insanlar, bu dünya hakkında kendi görüşümüze sahibiz ve şu veya bu durumu tamamen farklı şekillerde görebiliriz.

Örneğin, pencerenin dışında aniden yağmur yağarsa, bazıları sıkılabilir ve umutsuzluğa kapılabilir, ikincisi ise çekiciliğini burada bulur ve güneşin ve gökkuşağının görünümünü dört gözle bekler.

İNSANLAR AYNI ŞEYİ NEDEN FARKLI GÖRÜR?

Bu neden oluyor? Her şey karakterimize ve önceki deneyimlerimize bağlıdır. Ancak birçoğumuz kişiliğinin güçlü yanlarını görmezden geliyor ve çoğu zaman arzu edilen başarı ve mutluluğu elde edemiyoruz.

Bugün hayatınızda bir ara vereceğiniz , size hayatınızın bazı yönlerini ortaya çıkaracak küçük ve hızlı bir test sunuyoruz.

Bunu yapmak için, bu basit ve ilginç resme bakmanız gerekir. Bunu yapmak için önce gözlerinizi kapatıp hiçbir şey düşünmemeye çalışmak en iyisidir. Sonra açın ve bakın. Resimde ilk dikkatinizi çeken şey neydi: limanda park etmiş bir balık mı yoksa bir tekne mi?

balik-mi-tekne-mi.jpg

RESİMDE BALIK MI GÖRDÜNÜZ?

Bu sembol, sakin ve dengeli bir insan olduğunuzu gösterir. Nadiren öfkenizi kaybedersiniz ve stresle iyi başa çıkarsınız. Çevrenizdekilere güven aşılıyorsunuz.

Tek olumsuz yanı, bazen çok saf ve saf olman. Ve diğerleri bunu kendi avantajları için kullanabilir. Yani dikkatli ol.

Tehlikeli arkadaşlara dikkat edin. Sonuçta, dürüst ve açık sözlü iseniz, bu size eşit derecede terbiyeli davranılacağı anlamına gelmez. Başkalarının kişisel yaşamınıza müdahale etmesine izin vermeyin ve tavsiyelerine körü körüne uymayın.

Kibirli eleştirmenlerin tüm çabalarına rağmen, kader sizi seviyor ve size mutlu günler vermeye hazır. Öyleyse neden bir piyango bileti almıyorsunuz?

RESİM DE TEKNE Mİ GÖRDÜN?

Çok girişken bir insansınız ve hemen hemen her kişiye nasıl bir yaklaşım bulacağınızı biliyorsunuz (tabii ki ihtiyacınız olmadığı sürece). Hayattan nasıl zevk alacağınızı biliyorsunuz.

Ayrıca, sezginiz iyi gelişmiştir . Bu nedenle iç sesinizi daha sık dinleyin. Size mutluluğunuzun yolunu gösterecektir. Başarınızı hak etmediğini düşünen kıskanç insanlar da var. Bu nedenle, planlarınız hakkında konuşmayın.

"Burnunu rüzgara tut" ve sezgilerini dinle. O zaman iyi şanslar için şansınızı kaçırmayın. Başarısız olursanız cesaretiniz kırılmasın. Sonuçta, başarı hemen takip edecek. Kendinize ve hislerinize güvenin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN