Bayhan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Sevenleri üzüntüye boğuldu! "Annem, beraber aldığımız fare zehrini içerek intihar etti"

Bayhan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Sevenleri üzüntüye boğuldu! "Annem, beraber aldığımız fare zehrini içerek intihar etti"

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Popstar' adlı müzik programında gösterdiği performansla ün kazanan şarkıcı Bayhan Gürhan, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Çocukluk yılları hakkında dikkat çeken itiraflarda bulunan Bayhan, sevenlerini adeta yasa boğdu.

2003 yılında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüriliğini yaptığı müzik yarışması Popstar'da gösterdiği performansla adından söz ettiren şarkıcı Bayhan Gürhan dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan şarkıcı Bayhan Gülhan, özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bayhan Gülhan'ın açıklamaları sonrasında sevenleri adeta üzüntüye boğuldu.

42 yaşındaki şarkıcı annesinin ölümüne dair şaşkına çeviren açıklamalarda bulunurken duyanların tüylerini diken diken etti.

bayhan.webp

"ANNEM, BERABER ALDIĞIMIZ FARE ZEHRİNİ İÇEREK İNTİHAR ETTİ"

Ünlü şarkıcı şunları söyledi:

"Annem vefat ettikten sonra Almanya'ya götürüldüm. Çocuklar öyle veya böyle mutludur. Hatırladığım çocukluk günlerim yokluk, fakirlik ve açlıkla geçti. Annem, beraber aldığımız fare zehrini içerek intihar etti. Annem nereye gidiyorsa ben de oraya gidiyordum. Kendisine göre gerekçeleri olabilir ama hiçbir intihar gerekçe değildir. Annemin isteyerek intihar ettiğini düşünmüyorum. Hiç kimse kendi canını isteyerek son vermez.

KENDİMİ YARGILADIM

Annemin intiharı sonrasında kendimi suçlamadım. Hayat hikayemi daha önce anlattım ve daha sonrasında kendimi 'ben ne anlattım, niye anlattım?' şeklinde yargıladım. Anlattıklarımdan da pişman değilim.

SİGARA BİLE KULLANMIYORUM

Beni tanımadıkları halde sadece şarkı söyleme şeklime göre, şarkı söylerken gözlerimin gitmesi ve şarkı söylerken kendimi kaybetmemden dolayı farklı önyargılarda bulunan insanlara karşı anlatmak istedim. Ben sigara bile kullanmıyorum.

HER AKRABAM BENİ KOVDU

Akrabalarımın evine sığamadım, gittiğim her yerden kovdular beni. Akrabalarımda bir hafta kalabildim. Şefkate ihtiyacı olan bir çocuktum. Kimseye kızmıyorum. Bu da benim bir kaderim. Beni sadece babannem kovmadı. Her zaman bana kol kanat gerdi. Babannemin bir gözü görmez diğer gözü az görür. Ben askerdeyken vefat etti.

bayhan-2.webp​​​​​​​

SOKAKTA TACİZE UĞRADIM

Sokakta beni taciz etmeye çalışanlar oldu. Üstüm hep dolu gezerdim. Meyve bıçağı taşıyordum. Çorbacıdan bıçak çalmıştım. Sokakta o şekilde kaldım. Sokaklarda kalıyorsun, mecbursun. Çaresizsin kendini savunmak zorundasın.

bayhan-3.jpg​​​​​​​

BABAMI AFFEDEMEDİM

Babamı affedemedim. Her şeyin bir zamanı var. Helalleşmek esastır. Babamla görüşmüyoruz. Özgürlüğüme çok düşkünüm. Ben söz verirsem sözümde dururum. Evlenirsem asla boşanmam."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN