Bekir Aksoy kimdir ve kaç yaşındadır? Çiçek Taksi ile tanınmıştı

Bekir Aksoy kimdir ve kaç yaşındadır? Çiçek Taksi ile tanınmıştı

Dün akşam tiyatro oyuncusu Nazife Oğlakçıoğlu ile evlenen Bekir Aksoy magazin basınının odağı oldu. 50 yaşındaki ünlü oyuncu hakkında "Kimdir, kaç yaşındadır?" sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı. Çiçek Taksi ile adını duyuran Bekir Aksoy hakkında merak edilen soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bekir Aksoy, Çiçek Taksi dizisi ile adını duyurmuş ve tiyatro sahnelerinde sıkça yer almıştır. Oyuncu Aksoy son günlerde magazin basınında adından sıkça söz edilmesi nedeniyle araştırılmaya başlandı. 

BEKİR AKSOY KİMDİR?

50 yaşındaki Bekir Aksoy 18 Mart 1969'da Ankara'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından 1992 yılında mezun olan Aksoy, konservatuvarın ilk yıllarında Devlet Tiyatrolarında yer almaya başladı.

Devlet Tiyatrolarında ilk olarak Cüneyt Gökçer ile "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol alan Bekir Aksoy, daha sonra Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak" oyununda rol aldı. Sonrasında ise Kenan Işık'ın yönetiminde yine küçük bir rolde oynadı.

İki sene Dormen Tiyatrosu, iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kent Oyuncuları'nda oynadı. Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun, "Yolun Yarısı", "Uşak Ne Gördü?", "Sokak Kızı İrma", "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır.

Derya Çavuşoğlu ile 2013 nikah masasına oturan Bekir Aksoy’un evliliği dört yıl sürdü. Bekir Aksoy son olarak, tiyatro oyuncusu Nazife Oğlakçıoğlu ile dün akşam (10 Eylül 2019) evlendi. Sade bir törenle evlenen ünlü çifti, yakınları yalnız bırakmadı.

19-09/11/bekir-aksoy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN