Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde flaş ayrılık! Sevilen oyuncu ile yollar ayrıldı: İzleyiciler o sahne ile yıkıldı

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde flaş ayrılık! Sevilen oyuncu ile yollar ayrıldı: İzleyiciler o sahne ile yıkıldı

ATV ekranlarının en sevilen dizilerin başında gelen Ben Bu Cihana Sığmazam'da yer yerinden oynuyor. Her yeni bölümüyle nefes kesen dizide flaş bir ayrılık yaşandı. 61. bölüm ile izleyici karşısına çıkan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde üzen veda. Sevilen oyuncu diziden ayrıldı! İzleyiciler o sahne ile yıkıldı. İşte herkesi krize sokan o sahne ve veda eden isim...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 61. bölümüm ile izleyicilerle buluştu. Uzun soluklu sahneleri ile büyük ilgi gören dizide yer yerinden oynadı. Geniş kadrosu ile her zaman ilgi odağı olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde flaş ayrılık! Sevilen oyuncu ile yollar ayrıldı. İzleyiciler o sahne ile yıkıldı. İzleyenlerin gözleri doldu. Bakın hangi ünlü oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılmış?

ÇUKUR DİZİSİNİN EFSANESİ GETİRİLMİŞTİ

Geniş kadrosu ile izleyicilerin yakından takip ettiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde senaryo yeniden yazılmaya başlandı. Yapılan değişiklikler izleyiciler tarafından eleştiriler alırken dizinin sahneleri sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

yeni-proje-2024-03-20t102438-572-001.jpg

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde büyük bir değişiklik yapılarak senaryo koltuğuna 4 sezon boyunca Çukur dizisini kaleme alan Gökhan Horzum getirilmişti.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİNDE FLAŞ AYRILIK

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ozan Akbaba ve Ragıp Savaş gibi deneyimli isimlerin bir arada olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde işler iyice karışmaya başladı. Fenomen dizide yeni bir değişiklik yapıldı. Sosyal medyada dönen iddialara göre Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi kadrosunda yer alan Ömer Asaf karakteri ile yollar ayrılacak.

yeni-proje-2024-03-20t102402-698.jpg

Kulislerden gelen son dakika bilgilerine göre, Batuhan Sezer’in canlandırdığı Ömer Asaf karakteri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine veda edecek. Şok eden iddia için henüz resmi açıklama gelmedi ancak gelen bilgiler izleyicileri şimdiden şaşırtmış durumda.

yeni-proje-2024-03-20t102520-188.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN