Ben Efsaneyim 2 bekleyenlerine güzel haber! Will Smith ilk açıklamayı yaptı: Senaryo çalışmaları tamamlandı

Ben Efsaneyim 2 bekleyenlerine güzel haber! Will Smith ilk açıklamayı yaptı: Senaryo çalışmaları tamamlandı

Başrolünde Will Smith’in olduğu ‘Ben Efsaneyim’ filminin devamını bekleyenlere müjdeli haber geldi! Sonunda beklenen film için çalışmalar başladı! Will Smith ilk açıklamayı yaptı: Senaryo çalışmaları tamamlandı...

Hollywood'un ünlü ismi Will Smith, 2007 yapımı "I am Legend" filmine devam niteliğindeki "Ben Efsaneyim 2" için heyecan verici bir açıklama yaptı. Smith, katıldığı bir etkinlikte, devam filminin senaryosunun tamamlandığını ve çekimlere hazırlık aşamasına geçildiğini duyurdu.

‘ANCAK BUNU SİZE ARTIK ANLATAMAM’

i-am-legend-2-ne-zaman-cikacak-2.jpg

"I am Legend 2" için senaryo çalışmalarının tamamlandığını belirten Smith, ilk filmin hikayesini izleyicilere alternatif bir bakış açısıyla sunacaklarını ifade etti. Dr. Robert Neville karakterini canlandıran Smith, senaryonun detaylarına değinmeden “Karakterimin DVD versiyonunda yaşadığı mitolojiyi takip ediyoruz, ancak bunu size artık anlatamam” şeklinde konuştu.

Öte yandan, "I am Legend 2"nin ortak başrolünün usta oyuncu Michael B. Jordan olacağını da müjdelendi.

I AM LEGEND 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

i-am-legend-2-ne-zaman-cikacak-1.webp

Hikayenin nasıl bağlanacağı konusunda henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, Smith'in verdiği bilgilerle izleyicileri merak içinde bıraktı. Hayatta kalma-gerilim temalı serinin aslında üçleme olması bekleniyor ancak 16 yıl aradan sonra konuşulan I am Legend serisinin nasıl bir etki yaratacağını zaman gösterecek.

Vizyon tarihinin henüz belirlenmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN