Benim Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor? Benim Adım Farah uyarlama mı? Benim Adım Farah dizi konusu ve oyuncuları

Benim Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor? Benim Adım Farah uyarlama mı? Benim Adım Farah dizi konusu ve oyuncuları

Bir süredir merakla beklenen 'Benim Adım Farah' isimli dizinin set çalışmaları için start verildi. Fox TV'nin iddialı yeni sezon projelerinden bir tanesi olarak gösterilen Benim Adım Farah'ın ekranlarda yerini alması için geri sayım başlatıldı. Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in paylaştığı dizinin hikayesinin çok fazla dikkat çekici olduğu anlaşılırken izleyiciler Benim Adım Farah dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte yeni dizi ile ilgili tüm merak edilen detaylar..

Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in oynadığı Benim Adım Farah isimli dizinin set çekimleri başlatıldı. Yapım şirketi olarak O3 Medya'nın yer aldığı yönetmeliğini de Recai Karagöz'ün üstlendiği dizi, oğlunu tedavi etmek için geldiği ülkede adaletsizliklerle karşı karşıya kalan "Farah" adlı bir doktorun hayatını anlatıyor.

Benim Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor

BENİM ADIM FARAH DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Benim Adım Farah dizisinde çekimler 8 Ocak Pazar günü başlatıldı. Dizinin çıkış tarihi konusunda ise henüz net bir açıklama yapılmazken bu konuyla ilgili net bir açıklama olur olmaz haberimizin içeriğinde yayınlayacağız.

BENİM ADIM FARAH DİZİNİN KONUSU

Benim Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor

Dizi, oğlunu tedavi etmek için geldiği ülkede adaletsizliklerle karşı karşıya kalan "Farrah" isimli bir doktorun, mafyanın kirli işlerini temizleyen birine dönüşerek hayatını anlatıyor. Dizinin Arjantin'de bir dönem çok ses getiren ve izlenme rekorları kıran ‘La Muchacha Que Limpia’ adlı diziden uyarlandığı söyleniyor.

Dizide Farah isimli karaktere Demet Özdemir hayat verirken Tahir isimli bir mafya üyesini de Engin Akyürek oynuyor. Dizinin kadrosunda aynı zamanda Fırat Tanış ve Ali Sürmeli gibi başarılı oyuncuların yanı sıra Lale Başar, Mert Doğan, Kemal Burak Alper'in de3 yer aldığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN