Beren Saat'in annesi ilk kez görüldü! Firdevs Hanım'ı solda sıfır bırakan güzellik: Gören dönüp bir daha baktı

Beren Saat'in annesi ilk kez görüldü! Firdevs Hanım'ı solda sıfır bırakan güzellik: Gören dönüp bir daha baktı

Son olarak 'Last Call For İstanbul' adlı filmde rol alan ünlü oyuncu Beren Saat, annesi Ayla Saat'in doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncunun annesini görenler gözlerine inanamadı.

Son olarak yakın zamanda ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan senaryosu Nuran Evren Şit tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık'ın oturduğu 'Last Call For İstanbul' adlı filmde Serin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta annesine de yer verdi. Ünlü oyuncunun annesi görenleri şaşırttı.

Beren Saat annesini paylaştı, sosyal medya yıkıldı

2014 yılından bu yana ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile mutlu bir evlilik süren Beren Saat, sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı fotoğrafta annesi Ayla Saat'e de yer verdi. Ünlü oyuncunun annesini görenler gözlerine inanamadı.

Sosyal medya hesabı aktif şekilde kullanan ünlü oyuncu emekli öğretmen annesi Ayla Saat'in doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu paylaşımında "Canım anneciğim iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum" ifadelerine yer verdi. Beren Saat'in annesini görenler 'Güzelliğini ondan almış' yorumlarında bulundu.

Beren Saat annesini paylaştı, sosyal medya yıkıldı - Resim : 2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN