Bergüzar Korel 1 yılda tam 25 kilo verdi! Ünlü oyuncunun zayıflama sırrı ortaya çıktı! 1 tatlı kaşığı...

Bergüzar Korel 1 yılda  tam 25 kilo verdi! Ünlü oyuncunun zayıflama sırrı ortaya çıktı! 1 tatlı kaşığı...

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç ile 2009 yıllında nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten 3 çocukları olan ünlü çift magazin dünyasının yakından takip ettiği kişiler arasında. 2021 yılında kızı Leyla'yı kucağına alan Korel, doğum sonrası fazla kilolarıyla mücadele etmişti. Bir yılda 25 kilo veren ünlü oyuncunun zayıflama formülü ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Bergüzar son olarak 2021 yılında kızı Leyla'yı kucağına almıştı. Doğum sonrası fazla kilolarıyla sık sık gündeme gelmişti. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlü isim, 1 sene gibi bir sürede bütün fazla kilolarından kurtulmuş ve fit bir görünüme kavuşmuştu. Ünlü oyuncu, zayıflama sürecini anlattı. Günde 2 saat yürüyüş yapıp, günde 1 saat yüzme gibi yöntemleri tercih ettiğini açıkladı. Diyetisyen tarafından hazırlanan özel bir beslenme programına uyduğunu da söyleyen Korel, 8 ay içinde ameliyatsız olarak 20 kilo verdi.

krelfh.png

EVİNE ALKALİ SUYU İÇİN CİHAZ TAKTIRDI

Bergüzar Korel, 2014 yılında verdiği bir röportajda her sabah güne alkali su içerek başladığını söylemiş ve formunu ve sağlığını bu beslenme tarzına özellikle de alkali suya borçlu olduğunu söylemişti.

korel.jpg

ALKALİ SU TARİFİ

Peki evde alkali su nasıl elde edilir? 2 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyip karıştırın. Bu suyu hem içebilir hem de çay ve yemek yaparken kullanabilirsiniz.

ALKALİ DİYETİ NEDİR?

Bergüzar Korel'in zayıflama sürecinde uyguladığı alkali diyeti nedir? Bu diyet ile vücutta biriken fazla asit hastalıkların barınmaması için uygun ortam meydana getirir. Alkali diyette asitli yiyecek ve içeceklerden uzak durmak gerekir. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenilir. Bu gıdaların tüketimi sayesinde kanın 7.4 pH değerinde kalacağı öngörülmektedir.

lregf.jpg

"10 KG İLE VEDALAŞMAYA KARAR VERDİM"

Bergüzar Korel 2021 yılında Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kilo vermesiyle süreci hakkında konuşmuş ve şunları söylemişti: "Artık hazırım. Kendi istediğim zamanda,kendi istediğim şekilde kilo verme sürecine girdim. Bedenimi ben nasıl görmek istiyorsam, nasıl mutlu hissedeceksem. Benim yönetimimde ve kontrolümde, hiçbir strese girmeden hamileliğimin bana bıraktığı 10 kg ile vedalaşmaya karar verdim. Daha fazla hareket, üç öğün, bolca su, erken akşam yemeği ve tabii ki rafine şeker ve glutenden uzak durarak yapmayı planlıyorum."

berg.jpg

1 YILDA 25 KİLO VERDİ!

2022 yılında yaptığı bir paylaşıma "Bir yıl... -25 kilo... Üç çocuk... 40 yaş..." notunu düşen Korel, böylelikle kilo vermek isteyen birçok kişiye ilham olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN