Bergüzar Korel: Yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin tam kendisi

Bergüzar Korel: Yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin tam kendisi

Oyuncu Bergüzar Korel, deprem bölgelerinden gelen oy oranına tepki gösteren ve oradaki vatandaşları eleştiren sosyal medya kullanıcılarına seslendi. Korel, "Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin tam kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü!" dedi.

Türkiye, dün Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için sandığa giderken, sonuçlara göre yeni cumhurbaşkanı ikinci turda belli olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs'taki seçimde yarışacak.

Birçok insan seçim sonuçlarını eleştirirken, eleştirilerden biri de deprem bölgesinden gelen oy oranıydı. Oyuncu Bergüzar Korel, deprem bölgelerinden gelen oy oranını eleştiren ve oradaki vatandaşlara hakaret eden sosyal medya kullanıcılarına "Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin tam kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor. Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz." diyerek tepki gösterdi.

Korel'in paylaşımı şu şekilde:

"Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin tam kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor. Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliğin yanında olanlarız. Lütfen.."

qwqw.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN