Berivan Edebali Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı

Berivan Edebali Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Unutma Beni dizisinin başrol oyuncusu Berivan Edebali, ablasıyla anısını anlatınca duygu dolu anlar yaşandı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren Berivan Edebali'nin hayat hikayesi, kimdir, nereli olduğu gibi sorular da merak edilmeye başlandı. Merak edilen soruları haberimizde bulabilirsiniz...

Oyuncu Berivan Edebali, Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşamki bölümüne katıldı. Edebali'nin yarışmaya başlamadan önce anlattığı hikayesi ise stüdyoda duygu dolu anlar yaşattı.

Kendini tanıtırken ablası ile olan anısını paylaşan Berivan Edebali, Haziran ayında kanserden kaybettiği ablasının kızının bakımını üstlendiğini anlattı. Edebali, stüdyodakileri ve izleyenleri hikayesiyle hüzünlendirdi.

18-12/31/5c28990b66a97c1fd8fb802a.jpg

Edebali, "Ablam ağır bir tedavi sürecindeydi. Çok güçlüydü. Azmetti ve tedaviye de cevap verdi... Bu hastalığı yendi diye sevinirken maalesef bin 314 gün sonra akciğere bir emboli gelişince sağ gösterip sol vurdu bize. Umarım bizi görüyordur. Gidenlere ne olduğunu bilmiyorum ama kalanlara ne olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.

Edebali, o günden sonra 4,5 yaşındaki yeğeninin bakımını da kendisi üstlendiğini söyledi. Edebali ablası ile igili bu anısını anlatırken stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.

Peki Berivan Edebali kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Berivan Edebali'ye dair merak edilenler...

BERİVAN EDEBALİ KİMDİR?

3 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Berivan Edebali, Ankara Üniversitesi Opera Bölümü'nden mezun oldu.

Türk televizyonlarının en çok yayınlanan dizisi Unutma Beni'de Emine karakteriyle ün kazanan Berivan Edebali, oyunculuk yapmaya devam ediyor.Şarkıcılık da yapan Berivan Edebali'nin Instagram adresinde 20 binin üzerinde takipçisi bulunuyor.

5'İNCİ SORUDA ELENDİ

Berivan Edebali, bilgi yarışmalarına olan ilgisinden dolayı şansını denemek istediğini söyledi. Ancak, oyuncu 5'inci soruda elenerek yarışmaya veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN