Beyninizi bulandıracak zeka bulmacası: Cadılar Bayramı Partisi'nde 11 saniye içinde kaç balkabağı bulabilirsin?

Beyninizi bulandıracak zeka bulmacası: Cadılar Bayramı Partisi'nde 11 saniye içinde kaç balkabağı bulabilirsin?

Zeka resimli bulmaca: Bu eğlenceli testte, Cadılar Bayramı Partisi yer alıyor. Senin yapman gereken ise resimde kaç tane kabak olduğunu tespit etmek.Bu bulmacayı 11 saniyede çözebilir misin? Hazırsanız başlayalım.

Bu zeka bulmacası, eğlenceli oyunlar ve bulmacalar oynamayı sevenler içindir. Zeka oyunları, basit bir bilmeceyi veya bir bulmacayı daha ilginç hale getirir, çünkü bu zeka oyunları yaratıcı düşünme ile çözülür. Bu bilmeceleri çözerken, sorunu biraz farklı ve alışılmışın dışında analiz etmeniz gerekiyor. Çözüme ulaşmak için yaratıcı bir zihin kullanmanız gerekir, çünkü cevap hemen önünüzde olmayacaktır. Bu yüzden, parti resminin içine gizlenmiş balkabaklarını tanımlamanız gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

kapak.jpg

CADILAR BAYRAMI PARTİSİ RESMİNDE 11 SANİYE İÇİNDE KAÇ TANE KABAK BULABİLİRSİN?

Yukarıdaki resimde, Cadılar Bayramı Partisi Resminin içine gizlenmiş tüm Kabakları tanımlamanız gerekiyor. Aktif bir zihin, Cadılar Bayramı Partisi içindeki Kabakları 11 saniye içinde tanımlayabilir. Cevap düşündüğünüz kadar basit olmadığı için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

İpucu: Kabaklar farklı boyutlarda ve yüzlerinde farklı ifadeler var.

ZEKA BULMACASI CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

Bazı bulmacalar mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bu bilmece zor ama basitti çünkü çözmek için daha az zamana ve beyin gücüne ihtiyaç duyuyordu. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu beyin bulmacasında, Cadılar Bayramı Partisi sahnesinde mümkün olduğunca çok balkabağı bulmanız gerekiyor. Kabaklar farklı kostümler giymiş çocukların arasında saklanıyor. Ayrıca evin içinde ve dışında saklanıyorlar. Size kolaylık sağlamak için, aşağıda verilen resimde kabakları vurguladık.

Bu zeka oyununun cevabı, Cadılar Bayramı partisi resminin içinde toplam 10 balkabağının saklandığıdır.

2-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN