BİM'in Bayram İndirimleri Başladı! Bu Fırsatlar Kaçmaz 22 Nisan Cuma Günü Satışta

BİM'in Bayram İndirimleri Başladı! Bu Fırsatlar Kaçmaz 22 Nisan Cuma Günü Satışta

22 Nisan Cuma BİM'de günü neler var? Herkesin merakla bekelediği BİM'in cuma günü kataloğu indirimli aktüel ürünler eşliğinde yayınlandı. Oyun tutkunlarına özel SteelSeries Artics 3 gaming kulaklık, HP Pavilion 800 mekanik klavye gibi oyuncu ekipmanlarını raflarına getirirken birbirinden farklı birçok kampanyalı ürünlerede kataloğunda yer verdi. Peki bu cuma BİM'de hangi ürünler var? BİM'in indirimli ürünleri hangisi? Detaylar haberimizde.

22 Nisan'da BİM mağazalarında cuma günü satışta olacak indirimli aktüel ürünler belli oldu. Bu hafta yayınlanan BİM kataloğunda yer alan birbirinden çeşit indirimli ürünler oldukça merak ediliyor. Mutfak eşyaları, oyuncu ekipmanları, Elektronik ev aletleri gibi birçok ürün cuma günü raflarda.

Ekonomik market zincirleri arasında en çok tercih edilenlerden birisi olan BİM, alışveriş tutkunlarına özel sunduğu ürünleri her hafta salı ve cuma günleri yayınlıyor. Yayınladığı 4 sayfalık indirimli kataloğu ise bu hafta vatandaş tarafından olduk merak ediliyor. Peki Cuma günü BİM'de hangi ürünler satışa sunuluyor? BİM'in hangi ürünleri indirimli? Detaylı olarak haberimizde paylaşıyoruz.

SPOR YAPMAYI SEVENLERE MÜJDE!

Cuma günü BİM'de satışa çıkacak spor aletleri, spor yapmayı sevenler tarafından oldukça merak ediliyor. İşte katalogta yer alan sporculara özel indirimli ürünler.

V-fit Voit Manyetik Eliptik Bisiklet 1999 TL
Dynamic Boncuk Atlama İpi 29,90 TL
Desenli Yuvarlak Yoga Matı 59,90 TL
Dynamic Pilates Topu ve Pompası 99,90 TL

EV EŞYALALARI İNİDİRİMLİ OLARAK BU HAFTA BİM'DE

BİM'İN kataloğunda satışa çıkacak olan birbirinden farklı ev eşyaları bu fırsat kaçmaz dedirtiyor. İşte kampanyalı olarak satışa çıkacak ev eşyalar.

Kumtel Cam Set Üste Ocak 799 TL
Keysmart 4 Bölmeli Derin Dondurucu 3499 TL
Heifer Işıklı Kettle 169 TL
Fakir Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici 649 TL
Sunny Fante Su Arıtma Cihazı 1299 TL
Kumtel Turbo Fırın 699 TL

OYUNCULARA ÖZEL İNDİRİMLİ GAMİNG ÜRÜNLER

Bu hafta oyun tutkunlarına özel satışa çıkacak gaming ürünler oyuncuların en sevdiği ürünler olarak biliniyor. Oyuncuların en çok tercih ettiği gaming kulaklık ve mekanik klavye BİM'de

Steelseries Artics 3 Oyuncu Kulaklığı 999 TL
HP Pavilion 800 Türkçe Mekanik Klavye 699 TL

bmm1.jpgbmm2.jpgbm3.jpgbm3.jpgbm3.jpgbmm4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN