Bir döneme damga vurmuştu! '7 Numara'nın yıldız isminden sürpriz anlaşma: Reyting rekortmeni diziye katıldı

Bir döneme damga vurmuştu! '7 Numara'nın yıldız isminden sürpriz anlaşma: Reyting rekortmeni diziye katıldı

Perşembe akşamlarına damga vuran dizi, 'Cana Yalçın' karakterini canlandıran Hande Ataizi'nin ardından 'Nalan' karakterinin annesi Feride’yi canlandıran Nur Sürer ile de yollarını ayıran 'Camdaki Kız' adlı dizi usta oyuncuyu kadrosuna kattı.

Ünlü psikiyatr, yazar ve sunucu Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanarak 8 Nisan 2021'den bu yana Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ve son dönemin en başarılı yapımları arasında yer alan 'Camdaki Kız' adlı dizide üst üste yaşanan ayrıklar dizinin hayranlarını üzüntüye boğmuştu. Reyting rekortmeni dizi bu kez usta oyuncuyu kadrosuna katarak hayranlarını sevindirdi.

Perşembe akşamlarına damga vuran dizi, 'Cana Yalçın' karakterini canlandıran Hande Ataizi'nin ardından 'Nalan' karakterinin annesi Feride’yi canlandıran Nur Sürer ile de yollarını ayırarak hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

Usta oyuncu Nur Sürer'in Camdaki Kız'ın 29 Aralık Perşembe günü ekranlara gelecek 63'üncü bölümünde son kez izleyicilerle buluşacak olması dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratırken reyting rekortmeni diziden dikkat çekici bir hamle geldi.

Reyting rekortmeni dizi 2000-2003 yılları arasında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşarak Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasına giren '7 numara' adlı dizide canlandırdığı 'Vahit Ballıoğlu' karakteriyle unutulmazlar arasında giren usta oyuncu Engin Alkan ile anlaşmaya vardı. Usta oyuncu son olarak 2021 yılında Blu TV'de yayınlanan "İlk ve Son" adlı dizide rol almıştı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; bu sezon dizide adından bahsedilen Metin karakterini, usta tiyatrocu Engin Alkan canlandıracak.

1-008.jpg

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI

Başrolünde Burcu Biricik’in rol aldığı Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda; Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Hamza Yazıcı, Cemal Hünal, Merve Polat, Nihal Menzil ve Feri Baycu Güler yer alıyor.

Öğrenci Evinde Yaşamanın Nasıl Güzel Bir Duygu Olduğunu Öğreten Efsane Dizi: 7 Numara

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN