Bir elmanın iki yarısı olan burçlar hangileridir? Bu burçlar uyumuyla herkesi kıskandırıyor

Bir elmanın iki yarısı olan burçlar hangileridir? Bu burçlar uyumuyla herkesi kıskandırıyor

İnsanların bazen hiç sebep olmadan birisi ile kendisini çok yakın hissettiği anlar olur. Siz kendi yarınızı hangi burçlarda arayacağınızı biliyor musunuz? İşte birbirleri ile uyum konusunda herkesi kıskandıran o burçlar...

KOÇ VE KOVA

Koç ve Kova arasında asla sıkıcı bir an yoktur , bu da ilişkilerini son derece heyecanlı kılar. Her iki işaret de delicesine maceraperesttir, bu nedenle yatak odasının içinde ve dışında her zaman her şeye hazırdırlar. Yeni şeyler denemekten zevk alırlar ve bu süreçte iyi vakit geçirmelerini sağlarlar. Özellikle ekip olarak birlikte bir şeyler yapmayı severler.

Diğer çiftler birbirlerinden bıkabilirken, bu ikisi güçlü kalır ve her zaman birbirlerinin şirketinde olmaktan keyif alırlar. Ama ikisi de arkadaşlarla takılmanın ve biraz yalnız zaman geçirmenin önemini biliyor.

BOĞA VE YENGEÇ

Boğa ve Yengeç ciddi anlamda anlaşıyorlar. Bu iki burç birbiriyle iyi çalışır çünkü hem fiziksel hem de duygusal olarak sıkı bir bağlantıya sahiptirler. Birbirlerini içten ve dıştan anlarlar, bu da ilişki büyüdükçe bağlarının daha da ateşlenmesine yardımcı olur.

Ayrıca, her iki işaret de diğerinin kim olduğuna ve sunduklarına değer verdiğinden , birbirleri için büyük bir takdir vardır . Bu çift güçlü çünkü her biri diğerini nasıl kolayca tamamlayacaklarını biliyorlar, bu da zor olan uzun süreli bir aşk yaratıyor.

İKİZLER VE KOVA

İkizler ve Kova çılgın bir zihinsel ve duygusal bağa sahiptir . Sadece aylar (veya haftalar) olsa bile birbirlerini yıllardır tanıyorlarmış gibi doyasıya yaşıyorlar. Bu iki burç aynı zamanda yaratıcılık ve fikirler konusunda da büyük ve birbirlerini sürekli teşvik etmeyi seviyorlar.

Birbirleriyle çok uyumlular ve mümkün olduğunca birlikte vakit geçirmekten keyif alıyorlar, aynı zamanda bağımsızlıklarından da keyif alıyorlar . Ancak bu, ilişkiyi rahatsız etmiyor gibi görünüyor, çünkü ikisi de kalbi daha da sevdirmek için ayrı vakit geçirmenin önemini anlıyor.

uyumlu.jpg

YENGEÇ VE BALIK

Yengeç ve Balık iki soğuk su burcudur ve içgüdüsel olarak büyük bir kozmik bağlantıya sahiptir. Birlikte iyi çalışıyorlar çünkü her biri diğerinin kim olduğunu biliyor ve bundan gurur duyuyorlar. Bu burçlar aynı zamanda kendilerine karşı çok güçlü bir anlayışa sahiptirler , bu da onları kolayca dayanabilecek sağlam bir bağ oluşturabilmelerini sağlar.

İşleri daha da iyi hale getirmek için, birbirine iyi uyum sağlayan çok uyumlu bireysel özelliklere sahipler. Balık, tamamen başkalarıyla bağlantı ile ilgilidir, Yengeç ise etrafındakileri beslemeye kendini adamıştır . Bu, ikisinin iyi çalışmasına izin verir. Sonuç, kolayca ortadan kaldırılmayan derin, zihinsel bir bağlantıdır.

ASLAN VE YAY

Aslan ve Yay arasındaki tutku yüksektir, çünkü her iki burç da hem hayattan zevk alır hem de aynı hisseden başkalarını sever. İkisi de bu dünyadan ne istedikleri konusunda tutkulu ve diğerlerinin herhangi bir hedefe veya hayale ulaşmasına yardım etmede son derece cesaret verici. Her ikisi de yangın işaretleridir ve birbirlerini çok iyi anlıyorlar, bu da onların çok kolay geçinmelerine yardımcı oluyor.

Bu çok eğlenceli bir çift, herkes etraflarında olmak için akın ediyor. Türü biliyorsunuz: yıllardır olmak istediğiniz tam çift. Bu iki burcun yaşam, aşk ve birbirlerine olan tutkusu inanılmaz derecede sarhoş edicidir.

BAŞAK VE BOĞA

Her ikisi de dünya işaretleri olduğundan, Başak ve Boğa gerçekten çok başarılı. Günlük yaşamlarında rahat ve pratik, ilişkileri soğukkanlı, sakin ve toplayıcıdır. Bu iki burç aynı zamanda dürüst ve samimidir, bu da onları özellikle ciddi, uzun vadeli bir ilişkide yakınlaşmak için inanılmaz insanlar yapar.

Başak ve Boğa kadar birbirine bağlı iki burç daha bulamazsınız . Sadece çok fazla bütünlüğe sahip değiller, aynı zamanda aynı özelliklere ve değerlere de sahipler. Bu, birbirlerini gerçekten sonuna kadar anlamalarını sağlar.

uyum.jpg

TERAZİ VE İKİZLER

Terazi ve İkizler arasındaki ilişki, tamamen güçlü bir entelektüel bağlantı ile ilgilidir. Her ikisi de hava işaretleridir ve derin zihinsel uyarımdır. Zihin onlar için çok ilginç ve seksi bir şeydir ve zaman geçtikçe onun hakkında daha fazla şey öğrenmekten zevk alırlar.

Bu işaretler aynı zamanda diğeri için büyük bir anlayış ve takdir sağlar, bu da onları mükemmel bir eşleşme yapar. Ve uyum söz konusu olduğunda, onu nasıl çalıştıracaklarını biliyorlar. Bunun gibi bir çift, birbirlerine dostluk, bilgi ve anlayış sunarak ilişkilerinde barışı korumayı sever .

AKREP VE YENGEÇ

Bazen bir ilişkide iki tutkulu insan olması işe yaramaz. Ancak bir kişi Akrep, diğeri Yengeç ise mükemmel olabilir. Bu iki su işareti, duygular söz konusu olduğunda yoğundur , ancak bu onları daha da uyumlu hale getiriyor gibi görünüyor.

Akrep ve Yengeç, birbirlerinin tutkusunu besler, bu da eşleştirildiklerinde iyi çalışmalarını sağlar. Ayrıca birbirlerine derinden bağlılar ve müthiş bir destek sistemi sağlıyorlar . Her ikisi de çok benzer ahlakları paylaşıyor ve birbirlerine ve çevrelerindekilere önem veriyorlar.

YAY VE KOÇ

Yay ve Koç her ikisi de ateş burçlarıdır, bu nedenle ikisi arasında ciddi bir tutku bekleyebilirsiniz , bu da bir dinamit çifti oluşturur. İlişkiye girmeleri için çılgınca bir enerjileri var ve bu, sadece çiçek açmaya devam ettikçe daha da güçleniyor. Ve ikisi de diğer kişi ve çevrelerindeki yaşam için birbirlerinin vahşi coşkusunu takdir ediyor.

Bazı durumlarda karşıtlar birbirini çekerken, bu iki işaret birbirine daha çok benzemenin sizi daha da yakınlaştırabileceğini gösteriyor. Bu, hayatın önlerine çıkardığı her şeyin üstesinden gelebilecek bir çift ve bunu adımlarında ciddi bir cesaretle birlikte yapacaklar.

uyumlu-insan.jpg

OĞLAK VE BOĞA

Bu iki burcun diğer astrolojik işaretlerin herhangi birinden daha fazla kimyaya sahip olduğunun bildirilmesinin bir nedeni var. Oğlak ve Boğa'nın en çok hayalini kurdukları bir şey vardır: sonsuz hayranlık. Bu iki muhabbet kuşu sonsuza kadar birlikte olacaklar ve aslında sonuna kadar birbirlerinin şirketlerinin tadını çıkaracaklar.

Aralarındaki bağın bu kadar sıkı olmasının nedeni, birbirlerine yalnızca gerçek ruh eşlerinin sunabileceği en içten saygı ve sevgiyi göstermeleridir . Birbirlerine duydukları hayranlık neredeyse sinir bozucu ama aynı zamanda inanılmaz derecede dokunaklı.

KOVA VE İKİZLER

Kova ve İkizler, katil bir psikolojik bağlantıya sahip olan hava işaretleridir. Ve derine iniyor - gerçekten derine, sanki birbirimizin cümlelerini bitirmek gibi. İlişkileri neredeyse mistik çünkü kimsenin anlayamayacağı bir ilişki. Ne de olsa, sadece kafalarında neler olduğunu biliyorlar ve birbirlerinin de.

Kendileri için neyin işe yaradığını alırlar ve başkalarının görmemesi umurlarında değildir. Ve bu işaretlerin her ikisi de güçlü bir bireysellik duygusuna sahip olsa da, ilişkilerine zarar vermesine izin vermezler . Aslında, sadece onu güçlendirir. Ama sonunda, bu ikisi, ayrı olmaktansa birlikte olmayı tercih ettikleri için kol kola yürüyerek hayat boyunca ilerlemeyi seçiyorlar.

BALIK VE AKREP

Birbiri için çok sezgisel olan başka bir çift Balık ve Akrep. Bu iki burç birbirlerinin zihnine girebilir ve ne düşündüklerini neredeyse kendileri düşünüyormuş gibi bilirler. Ama onlar sadece zekayla ilgili değiller; ikisi de diğerinin bedenini ve ruhunu anlamaya ve diğer kişiyi harekete geçiren şeyi öğrenmeye aç.

Diğeri hakkında her şeyi bilmek istiyorlar çünkü diğer işarete çok saygı duyuyorlar. Bu çiftin tutkusu tavan yapıyor ve ne kadar duygusal ve abartılı olursa olsun romantik olmaktan korkmuyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN