Sihirli Annem'in Tuğçe'si 6 ayda tam 41 kilo verdi! İşte damla damla eriten yöntem...

Sihirli Annem'in Tuğçe'si 6 ayda tam 41 kilo verdi! İşte damla damla eriten yöntem...

Hayatımıza Sihirli Annem’in Tuğçe’si olarak giren oyuncu Damla Ersubaşı damla damla eriyor. Damla Ersubaşı 6,5 ayda 41 kilo vererek sosyal medyada gündem oldu. İşte güzel oyuncunun zayıflama sırrı...

DAMLA ERSUBAŞI 6 AYDA 41 KİLOP VEREREK GÜNDEM OLDU

Türk televizyonlarının sevilen ve bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı her geçen gün eriyor. Bir çok diyet programını uyguladığını söyleyen Damla Ersubaşı diyetin yanı sıra spor da denediğini ama bir gram dahi veremediğini açıkladı. Kiloları ile başı derde giren Damla Ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı oldu.

damla-ersubasi-kilolu.jpg

SON ÇARE MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı her geçen gün erimesi sosyal medyada takipçilerinin de gözünden kaçmadı. Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile tanınan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı'nın son halini gören sosyal medya takipçileri 'Damla Ersubaşı günden güne eriyor' yorumları yaptılar.

damla-ersubasi.jpg

Tam 90 kiloya kadar çıktığını açıklayan genç oyuncu Damla Ersubaşı diyet ve spor ile kilo veremeyince son çaresinin mide küçültme ameliyatı olduğunu belirtti. 4 yıl önce mide küçültme ameliyatı olan ünlü oyuncu ameliyat sonrası ise diyete devam ettiğini söyledi.

Mide küçültme ameliyatından sonra beslenmesine dikkat ettiğini belirten Damla Ersubaşı ekmeği hayatından çıkardığını canı istemesine rağmen makarna , börek türü yiyeceklerden uzak kaldığını belirtti. Damla Ersubaşı beslenme alışkanlığını köklü olarak değiştirdiğini söyleyerek daha çok protein ağırlıklı beslenmeyi tercih ettiğini söyledi.

damla-ersubasi-sari.jpg

MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI SONRASI ESTETKTE YAPTIRDI

Damla Ersubaşı kilo verdikten sonra kendi değimi ile görünüşünde küçük değişiklikler yaptı. Geçirdiği estetik ameliyatları küçük dokunuşlar olarak tanımlayan Damla Ersubaşı en son olarak saç rengini de değiştirerek esmer güzeli oldu.

damla-ersubasi-esmer.jpg

Saçlarını siyah boyayan güzel oyuncunun son hali sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Mide küçültme ameliyatı ve estetikler ile yeni bir görünüme kavuşan Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si görünüşünden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN