Bir Erkeğin Bir İlişkide İsteyeceği 10 Şey! Bu Tavsiyelere Kulak Verin

Bir Erkeğin Bir İlişkide İsteyeceği 10 Şey! Bu Tavsiyelere Kulak Verin

İlişkilerde en büyük faktör sevgi, saygı ve güvendir. Peki ilişkilerde bir erkek ne ister? Biz kadınlar olarak ne kadar erkeklerin hislerini anlayabiliyoruz? İşte bir erkeğin ilişkide isteyeceği maddeleri sizin için haberimizde derledik...

Genellikle kadınlar ilişkilerde asayı sallıyor gibi görünebilir. Yine de gizlice, erkeklerin ilişkilerinde de görmek istedikleri şeylerin büyük bir istek listesi vardır. Sadece her zaman yüksek sesle söylemezler. Bu yüzden bazen kocanızın veya sevgilinizin beyninin gerçekte nasıl çalıştığını merak ettiğinizi anlıyoruz. Size yardımcı olmak için, bir erkeğin bir ilişkide görmek isteyeceği on dokuz şeyi listeliyoruz.

1046034-1920x1080.jpg

1. ÖVGÜ

Herkes arada bir iltifattan hoşlanır. Erkekler de onları övdüğümüzde ya da onlarda hoşumuza giden şeyleri söylediğimizde mutlu oluyorlar. Gelecekte sadece erkek arkadaşınızın güzel bir kıyafet giydiğini düşünmeyin, bunu yüksek sesle de söyleyin.

2. BİRBİRİNİZE SAYGI GÖSTERİN

Saygı, her ilişkide önemli bir temeldir. Uzun süredir birlikte olan çiftlerde bu durum, özellikle bir tartışma sırasında bazen arka planda kaybolabilir. Bu nedenle, erkeklerin bunu bir ilişkide önemli bulmaları şaşırtıcı değildir.

ask-mesajlari.jpg

3. DUYGUSAL YAKINLIK

Erkekler duygularını kadınlardan çok farklı şekilde ele alırlar. Bu genellikle bir ilişkide yanlış anlamalara yol açar. Bu nedenle, erkek arkadaşınıza yavaş yavaş size güven duyması için yeterli alan verin ve açılmak istediği bir alan yaratın. Erkekler için duygusal yakınlık çok önemlidir.

4. FİZİKSEL YAKINLIK

Erkekler duygusal yakınlığın yanı sıra fiziksel yakınlığı da çok önemli bulurlar. Erkekler duygusal olarak açılmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyarken, kadınlar genellikle fiziksel olarak açılmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyar. Bununla birlikte, erkekler için fiziksel yakınlık çok önemlidir.

3316321-810x458.jpg

5. ÖZGÜRLÜK

Tabii ki erkek arkadaşın seninle olmaktan çok hoşlanıyor, ama arada sırada biraz mesafe aşk için harikalar yaratıyor. Erkek arkadaşın bir süre kendi başına kalmaya çalıştığı bir aşamadan geçiyor olabilir. Bu nedenle, bu davranışı kendinizle ilişkilendirmemelisiniz. Bunu iyi bir denge olarak düşünün. Sonuçta, arada sırada kendiniz için de biraz zamana ihtiyacınız var.

6. DÜRÜSTLÜK

Dürüstlük, saygı gibi, iyi bir ilişkinin temelidir. Mantıklı gelebilir, ama kesinlikle herkes için değil. Ancak ilişkinizde ancak dürüstseniz saygı, güven ve yakınlık inşa edebilirsiniz. Bir şeyleri saklamak mantıklı değil, partneriniz er ya da geç öğrenecek zaten.

sevgi-ve-ask-14-subat-sevgililer-gunu.jpg

7. ZAYIF ANLAR

İlişkide erkeğin daha güçlü olduğu fikri oldukça modası geçmiş bir fikir. 2021 ve biz daha iyisini biliyoruz, tıpkı kadınlar gibi erkeklerin de zayıf anları var. Bu anlarda, onu sadece kollarına alacak ve yanında olacak bir ortağa ihtiyacı var. Bu anların farkına varın ve erkek arkadaşınız için orada olun, o gerçekten takdir edecektir.

8. GÜVENLİK AÇIĞI

Erkekler bir ilişkide kırılganlığı çok çekici bulur. Hayatınız boyunca etrafınıza duvarlar örmüş olabilirsiniz, ancak onların gitmesine izin vermeye çalışmanız önemlidir. Tabii ki, eğer ona açılırsanız, kendinizi savunmasız hale getirirsiniz. Ama iyi bir adam duygularınızı takdir edecek, yanınızda olacak ve savunmasız yanını da göstermek için güçlenmiş hissedecektir.

6179140945d2a0aac46b6647.webp

9. EĞLENMEK

Tabii ki, bir erkeğin bir şeyler içmek veya spor izlemeyi sevdiği kendi arkadaşları vardır. Bu gerçekten seninle eğlenmek istemediği anlamına gelmez. İdeal olarak, aynı zamanda onun ortağı ve en iyi arkadaşı sizsiniz. Ve dürüst olalım: hepimiz bunu istemiyor muyuz?

10. GÜVENLİK

Erkekler ilişkilerinde güvenliğe ihtiyaç duyarlar. İlişki durumunuz hakkında kafanızın karışmasını veya güvensiz olmayı sevmezler. Bu yüzden ona senin için tek olduğunu ve kolay pes etmeyeceğini hissettir. Her zaman söylemenize bile gerek yok, küçük jestler bunu göstermek için yeterli olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN