Bir Peri Masalı dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama ? Bir Peri Masalı dizisi orjinali

Bir Peri Masalı dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama ? Bir Peri Masalı dizisi orjinali

Yeni sezonun başlamasıyla beraber yeni içeriklerde ekranlara gelmeye devam ediyor. 28 Eylül Çarşamba akşamı FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Peri Masalı dizisinin hangi yapımdan uyarlama olup olmadığı tartışma konusu yarattı. Son dönemlerde ilgi Kore dizilerinde olurken Bir Peri Masalı dizisinin uyarlama olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Bir Peri Masalı dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

Yapımcılığını Medyapım tarafından hazırlanan ve zengin oyuncu kadrosuna sahip olan Bir Peri Masalı ilk bölümü ile ekran karşısına geçti. Senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı dizinin orijinalliği sorgulanırken internet üzerinde araştırmalarda arttı. Yabancı bir diziden alıntı olduğu iddiaları gündeme gelmesi üzerine Bir Peri Masalı dizisi uyarlama mı? Bir Peri Masalı dizisi hakkında tüm detaylar...

Bir Peri Masalı Dizisi Uyarlama Mı?

Uzun süredir tanıtımları yayınlanan dizi izleyici tarafından heyecanla beklenirken sonunda o gün geldi. 28 Eylül akşamı FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Peri Masalı dizisinin uyarlama olup olmadığı izleyici tarafından merak konusu oldu. Bunun üzerine yapılan araştırmalara göre Medyapım'ın üstlendiği bu dizinin senaryosunun orjinal olduğu ve herhangi bir diziden uyarlanmadığı ortaya çıktı.

Bir Peri Masalı uyarlama mı?

Bir Peri Masalı Dizi Oyuncuları

Alina Boz,

Taro Emir Tekin,

Nazan Kesal,

Mustafa Mert Koç,

Hazal Filiz Küçükköse,

Kadir Çermik,

Baran Bölükbaşı,

Okan Urun,

Tülin Ece,

Şener Savaş,

Canan Atalay,

Müfit Kayacan 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN